3/02/2013

Attraction

Huh huh, nyt on synttärit juhlittu ja aika palata taas kirjoittamisen pariin. On ollut kiireistä pari päivää, eikä ole tullut tehtyä kynsiäkään. Lisäksi Urkki-kissalla alkoi kiima ja sen käytös ajaa minut raivon partaalle. Täytyy viedä se leikattavaksi pian niin eiköhän se auta.

Tilasin itselleni klipsipidennykset synttärilahjaksi ja olenkin käyttänyt aikaa niiden värjäämiseen. Lopputulos oli onneksi varsin hyvä ja nyt voin onnellisena heilutella pitkää tukkaa. Eilen sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin operaatio kuinka saada glitterit pois kynsistä ilman, että hermot menee. Hermot meni ja glitterit eivät halunneet lähteä kynsiltä mihinkään. Reilun puolen tunnin taistelun jälkeen olinkin sitten valmis luovuttamaan, mutta hampaita kiristellen tein homman loppuun asti. Kaiken tuon jälkeen ei enää yhtään olisi huvittanut lakata kynsiä, joten päätin sitten laittaa vaan magneettilakkaa. Ostin joskus magnettilakkojen nousukaudella 4 magneettilakkaa, mutta ei niitä ole tullut käytettyä kovin paljoa. Olenkohan ehkä kerran testannut kaikkia... No kuitenkin, katsotaanpas niitä kynsiä välillä:


Urkki kunnioittaa mua näin paljon. Oon vieressä ja se makaa keittiön pöydällä...


















Magnetoinnit ei ihan nappiin mennyt, mutta en jaksanut enää uudestaan tehdä, ärsytti jo muutenkin niin paljon. Koristelujakaan en tehnyt tällä kertaa. Tänään teen uudet kynnet paremmilla hermoilla ja voisin vähän koristellakkin. Lisäksi täytyy taas uusia oikean käden etusormen teepussipaikka, se ei jostain syystä pysy kiinni. Eilen jätin paikan laittamatta ja ajattelin, että jos se katkeaa niin sitten katkeaa. Vaikka olin vähän juhlimassa niin kynsi pysyi onneksi kasassa.

Käytetyt lakat:

-essie All in one base
- China Glaze Attraction + Flormarin magneetti
- Pikakuivattaja mix

Tuo on jännä lakka tuo Attraction. Tuollainen harmaa lakka, johon raidat tulee tumman harmaana. Lisäksi tuossa lakassa on pientä hopeista/kultaista kimalletta mukana. Tosi kiva väri kyllä. Minulla oli aikaisemmin myös sellainen vaalean ruskea ChG magneettilakka, mutta annoin sen jostain syystä äidilleni. Sillä tuli tosi kiva väriyhdistelmä kynsiin kun magnetoi lakan. Pohja oli vaalea ja kuviot olivat tummanruskeat. Lisäksi minulla on tällä hetkellä yksi Laylan magneettilakka (voisin Tuurista hakea kyllä lisää kun ne maksaa siellä 3 euroa/kpl tällä hetkellä) ja kaksi Flormaria. Noissa Flormareissa on kyllä paljon paremmat magneetit kuin Laylassa. Olen niin käsi tuon Laylan magneetin kanssa, että saan sillä raidat kynsiin, mutta ne on joka kynnessä eri asennossa. Lisäksi Laylan magneetissa raidat ovat paksuja, kun taas Flormarin magneetissa on ohuita raitoja.

Tulipahan nyt turinoitua teille vähän enempi kuin yleensä. :)

Iskeekö magneettilakat vai ovatko ne jo nähty? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti