3/13/2013

Köyhän naisen Liquid sand

Kyselin eilen vähän tuosta arvonnasta teidän mielipiteitä, ja muutaman vastauksenkin sain. Näköjään myös muutama uusi lukija tuli, joten enää 10 lukijaa ja arvonta voi alkaa. Monet sanoivat arvontapalkinnosta sitä, että mielummin ilmeisesti lakkoja ja sen, että laatu korvaa määrän. Täytyypä ruveta kehittelemään arvontaa pikkuhiljaa siis.

Tämän päivän kynnet ovat taas koristeluiltaan todella simppelit, koska en halunnut peittää pohjaväriä enempää. Olen ostanut w7 Moondustin joskus Tuurista ja olen sitä kerran kokeillutkin. Lakka on melko erikoinen harmaa pohjainen lakka, joka on pakattu täyteen pientä mikroglitteriä pinkin ja sinisen sävyssä. Kynnellä tuo sinisyys erottuu vain todella läheltä, mutta pinkki erottuu selvemmin. Tämä lakka on muistaakseni harvinaisen helppo poistaa. Lakka kuivuu todella röpelöiseksi ja mattapintaiseksi. Lisäksi tämä kuivuu ihan supernopeasti. Lakkasin kynnet ja noin 10 minuuttia lakkaamisen jälkeen menin laittamaan pyykkejä kuivumaan, eikä yhtään kynttä mennyt ruttuun. Ja päällähän ei ollut pikakuivattajaa.

Ilman koristeluja
Kerrankin muistin ottaa kuvan ennen kuin kynnet ovat valmiit! Testasin myös laittaa essien matte about youta Moondustin päälle, mutta se ei muuttanut sen ulkonäköä tai röpelöisyyttä yhtään.




Vähän on näköjään jääny kimalletta kynsinauhoille, mutta ei anneta sen häiritä. Viimeisestä kuvasta näkee Moondustin röpelön pinnan hyvin, kun se näkyy jopa koristelulakkojen alta.

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- w7 Moondust 2 kerrosta, yksikin olisi voinut riittää
- essie matte about you
- musta ja valkoinen koristelulakka

Oli kyllä taas ihan kivat kynnet, ainakin todella nopeat ja yksinkertaiset tehdä. Eiköhän näillä huomiseen taas pärjää.

Mielipiteitä? Muistuttaako tämä yhtään liquid sand-lakkoja? :)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) välillä on ihan kiva tehä vähän yksinkertasempiakin kynsiä :)

      Poista
  2. Ihania raitoja! Pitäisi itsekin taas tehdä, mutta kun oon niin huono maalaamaan _suoria_ viivoja ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei nuo mullakaan ihan suoria oo, mut tarpeeks lähellä kuitenkin. :D

      Poista