3/28/2013

Top 10

Arvonnan kommenteissa monet toivoivat postausta lempparilakoista. Top 10 lakat valkkasin ja ajattelin teillekkin esitellä. Lakat ovat tämän hetkisiä suosikkeja, osa on aina suosikkeja, osa taas vaihtelee vähän fiiliksen mukaan. 

Lempparilakka numero 1:


W7 Red dazzle! Punainen pohjaväri, jossa punaista glitteriä. Peittää hyvin kahdella kerroksella. Käytän tätä yleensä vain joulun alla. Melkolailla dupe China Glazen Ruby pumps lakalle. 

Numero 2:


OPI Mod about you! Tuollainen kylmähkön sävyinen vaaleanpunainen creme. Tämä lakka tuli minulle tovi takaperin vaihtarin yhteydessä Emmalta ja tämä on ollut lempparilakoissa siitä lähtien. :) Monet ovat moittineet koostumusta, mutta mielestäni tämä on helppo lakattava. Kahdella kerroksella saa peittävyyden. 

Numero 3: 


China Glaze Pink voltage! Ihanan kirkas neonpinkki, kesällä pääsee varmasti usein kynsille. Peittää kahdella huolellisella kerroksella, joskus laitan varulta kolme kerrosta. Kuivuu mattapintaiseksi. Tämä oli ensimmäinen ChG lakkani yhdessä Towel toy boyn ja Novan kanssa. Tätä olen käyttänyt ehdottomasti eniten.

Numero 4:


Sally Hansen Barracuda! Ihana mintunvihreähkö lakka. Peittää kahdella kerroksella. Lakassa on omituinen suti, josta en tykkää yhtään. Se on jotenkin liian iso ja omituisen muotoinen. Tämäkin tuli minulle vaihtarina Emmalta. 

Numero 5:


W7 Strawberry daiquiri! Vaaleanpunaisella pohjalla pientä kimalleryönää. Valosta ja katselukulmasta riippuen lakasta voi erottaa myös kultaista hohdetta. Tätä lakkaa en ole yksistään edes kokeillut, peittokyky on kiekolla niin onnettoman näköistä. Yleensä tämä pääsee kynsille China Glazen Pink voltagen kanssa. 

Numero 6:


Color Club Wild at heart! Tämä kuva ei tee yhtään oikeutta lakalle. Violetti semi-hololakka. Tässä holoefekti ei ole mikään voimakkain mahdollinen, mutta kaunis silti. Olin onnellinen, kun sain viimeisen kappaleen mitä Cesars shopissa oli myynnissä!

Numero 7:


Orly Pixie dust! Sini-harmaa pohja, jossa hopeista kimalleryönää. Vielä vähän aikaa sitten olisin katsonut tätä lakkaa ja todennut meeh. Nykyään yksi lempparilakoista. Varsinkin matattuna ihana. Ostettu Tuurista huimaan kolmen euron hintaan.

Numero 8: 


Color Club Covered in diamonds! Vaalealla pohjalla tuollaisia kimallepalasia. Mikähän lie olisi oikea termi tuolle... Hohtelee kivasti eri väreissä. Ostin tämän Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ja tämä onkin varmaan paras löytö mitä sieltä olen tehnyt. Tällä saa helposti pientä piristystä lakkauksiin. Lakan levittäminen on vähän haastavaa, mutta kun oikean tekniikan löytää, on levittäminen helpompaa.

Numero 9:


Layla Ocean rush! Hololakka selkeällä holokuviolla. Ihan hirveä lakka levittää ilman aqua basea. Väri on kuitenkin upea ja holokuvio niin selkeä, että annettakoon tuo levitysongelma lakalle anteeksi.

Viimeisenä, ei suinkaan vähäisimpänä, numero 10:


W7 Moonlight! Lakka on pakattu täyteen mikroglitteriä eri väreissä. Peittää kahdella kerroksella hyvin ja kuivuu mattapintaiseksi. Tämä on yksi uusimmista lakkatulokkaista ja heti ansaitsi paikkansa tämän hetkisissä suosikeissa. 

Huh, siinäpä tuli kirjoitettavaa! Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti. :)

Miltä näyttävät teidän suosikit? :)

8 kommenttia:

  1. Toi Orlyn Pixie Dust on muuten täysin dupe OPIn I Don't Give a Rotterdamille! Laitoin omani sen takia eteenpäin, kun mulla on myös toi OPI ja tykkään sen siveltimestä enemmän. Kiva nähdä että kaks vaihtaria pääs top kymppiin, selkeesti onnistunut vaihto siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en tiennykkää että ne on dupeja! Itekkin ottasin mielummin OPIn kun Orlyn. :) Just sen sudin takia :P

      Nuo vaihtarit nous kyllä nopeesti mun suosikeiks! Selvästi kannatti tehdä vaihtareita :)

      Poista
  2. Mulla oli samat ekat China Glazet! :D Toi Pink Voltage on kyllä ihana, laitan yleensä valkoisen alle niin se on vielä neonimpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oli pakko tilata se kolmen paketti joskus kun halvalla sai :D Mä en oo muistaakseni ikinä laittanu valkosta sen alle, täytyypä joskus laittaa! :)

      Poista
  3. Ihanan värisia lakkoja! Ihanimpia oli 2 ja 3. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkit ja vaaleenpunaset on selvästi suosiossa! :D

      Poista
  4. Ihania lakkoja kaikki! Varsinki : 5 ja 10! Aww!

    VastaaPoista