7/27/2014

Joulu on taas?

Noh, kelien puolesta ei ainakaan ole, mutta kynnet sen sijaan huutavat joulua mielestäni. Jälleen kerran jollain pettämättömällä logiikalla onnistuin tekemään jouluiset kynnet. Ihme juttu kyllä, koska yleensä talvella onnistun tekemään melko kesäisiä kynsiä.. Samapa tuo, pääasia että kynnet ovat kivat ja itse ainakin tykkään kynsistäni kovasti, vaikka ne melko yksinkertaiset ovatkin. :)

Se jaaritteluista, mennään itse asiaan:




Simppeliä ja kimaltavaa on! Kävin pari päivää takaperin tonkimassa Katjan lakkavarastoja ja "muutama" lakka lähtikin mukaani, puhumattakaan muusta kosmetiikasta... Ensin meinasin skipata tuon kimaltavan Flormarin GL04 lakan, mutta onneksi sisäinen harakkani rupesi rääkymään järkeä päähäni ja otinkin tuon. On muuten kerrassaan hämmentävän kimaltava! Lakka kuivuikin hämmentävän nopeasti ja olen kerrassaan iloinen tuostakin ominaisuudesta. Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta tuolle kimallukselle, se pitää kokea livenä. Kannattaa hankkia lakka jos sen jostain löytää. Seuraavan kerran testaan kyllä lakkaa koko kynnelle.

Alla on China Glazen Purr-fect plum ja sekin on oikein kelpo tapaus. Kuvat vääristävät lakan väriä todella pahasti. Livenä lakka on inasen tummempi ja kylmemmän sävyinen. En kuitenkaan ruvennut muokkaamaan sävyä oikeanlaiseksi, koska muuten iho olisi mennyt ihan väärän sävyiseksi. Kynsillä lakkaa on vain yksi kerros ja se riitti tässä tilanteessa. Toinen kerros olisi ollut tarpeen, jos olisin jättänyt pohjaa enemmän näkyviin. Seuraavana päivänä lisäsin peukaloihin ja nimettömiin valkoiset ruusu siirtokuvat ja yksinkertainen lakkaus oli valmis.

Jouluiset vai ei? 

4 kommenttia:

  1. Aluksi ajattelin, että joo, jouluiset, mutta tuo punainen on sen verran tumma, että voisi nuo olla syksykynnetkin tai vaikka sitten loppukesän :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Toivottavasti herää vielä henkiin, varmuudeksi liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä on mahdollista, että blogi herää vielä. :) kiitos kommentista, mukavaa kun liityit lukijaksi! Toistaiseksi työt on tuhonnut kynteni ja kolmivuorotyö on rajoittanut lakkausaikaa, mutta eiköhän täältä vielä nousta! :)

      Poista