3/18/2013

Last tango in Paris


Täällä taas! Eilen tuli vietettyä vapaapäivä kirjoittelusta, kun kerkesin lakata kynnet vasta illalla ja tänään sain niistä otettua kuvat. Laitan arvonnan käyntiin luultavasti 20. päivä eli keskiviikkona. Olkaapa siis kuulolla silloin.

Lauantai iltana vasemman käden peukalon kynsi kohtasi jonkun tapaturman, kun yllättäen huomasin sen menneen poikki. Eilen sitten otin viilan kauniiseen käteen ja lyhensin kynnet lyhyeksi. Sainpahan samalla oikean käden etusormesta teepussipaikan pois. Näin töppölyhkäsiä kynsiä ei olekkaan hetkeen ollut. Onneksi kynteni kasvavat nopeasti niin ei harmita kauheasti. Nyt voisi olla hyvä aika taas käyttää Konadin kokokynnenkuvioita.

Tämän päivän kynsissä rohkaistuin käyttämään tikkuhileitä Lunaliin kauniiden kynsien ansiosta. Minulla on ollut hyllyssä kauan jo Minersin tikkuhilelakka, mutta jotenkin olen vierastanut sitä. Nyt pelko on voitettu ja sehän olikin varsin soma pieninä määrinä!







Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- w7 Last tango in Paris
- Miners tikkuhilelakka
- H&M Stay golden
- essie good to go

Laitoin kynsiin lisäksi vielä tuota H&M:n Stay golden lakkaa ja lopputulos oli varsin kiva. Testasin myös ensimmäistä kertaa tuota w7 Last tango in Paris- lakkaa, ja olipas se upea tapaus! Kynsillä 2 kerrosta ja kuivui myös nopeasti. Lakka sisältää kultaista ja sinistä shimmeriä tuollaisessa purppurassa/viininpunaisessa pohjassa.

2 kommenttia: