3/11/2013

Kynsimasennus

Se palasi taas. Hetken aikaa oli jo paljon ideoita ja hyviäkin toteutuksia kynsikoristeluihin, mutta masennuskausi iski taas. Ei löydy mitään kivoja uusia ideoita, eikä huivita toistaa vanhoja koristeluja. Lisäksi möin kasan lakkoja pois, ja nyt tuntuu etten omista enää yhtään kivoja värejä. (Niitä on joku 150-160 jäljellä, mutta tuntuu ettei niitä ole..)

Jos jotain positiivista täytyy keksiä, niin huomasin että kynnet olivat taas saaneet mittaa takaisin! Tässä alkukuun postauksessa olen juuri lyhentänyt kynnet, ja eilen lakatessa sain jo ottaa taas vähän mittaa pois kun oli kasvanut vähän liian pitkäksi. Voisin huvikseen testata, kuinka pitkäksi kynteni kasvaisivat vaikkapa kuukaudessa, jos en yhtään niitä lyhennä..

Tämän päivän ylitylsät kynnet sisältivät jälleen yhtä kokeilematonta lakkaa, sekä yhtä jo testattua.






Kuulen kuinka kynnet huutavat tylsyyttään näiden koristeluiden kanssa... Huudan itsekkin tylsyydestä näiden takia. Tässä taas huomataan miten voimakkaasti sinertävät värit eivät oikein sovi keltaisen ihoni kanssa yhteen. Ainakin omaan silmään näyttää kurjalta. Vihreä taas näyttää paremmalta ihoani vasten.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Color Club Sky high
- Max Factor Fantasy fire
- Tähtikoristeet
- Pikakuivattaja mix

Olipas kiva laittaa pitkästä aikaa tuota Fantasy fire lakkaa. Ensimmäisellä kerralla kun sitä testasin, aloin kerrostamaan sitä kynnelle ilman peittävää pohjalakkaa. Viiden tai kuuden kerroksen jälkeen kyllästyin ja luovutin. Nyt testasinkin ensimmäistä kertaa kyseistä lakkaa topperi-roolissa. Olisi pitänyt ottaa joku violetti lakka tuohon pohjalle, nyt lopputulos on vähän liian sininen.

Olisiko lukijoilla mitään ideaa postauksiin tai kynsikoristeluihin? Oma pää alkaa lyödä tyhjää, ja en haluaisi näin tylsiä lakkauksia jatkuvasti esitellä.

6 kommenttia:

  1. Teet nyt postauksen siitä miten säilytät lakkas. (haluan nähdä sen hyllyn...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen voisin esitellä kyllä, kun vaan jaksan vähän siivota sitä.. :D

      Poista
  2. Voih, ihana blogi ja sulla on ihan sairaan ihanan malliset kynnet! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia tuhannesti! :) Vielä kun keskisormen saa vähän vähemmän pyöreäksi, alkaa olla omaan silmään hyvä kynsitilanne :')

      Poista
  3. Nuo on mielestäni kyllä tosi ihanat kynnet! :) jotenkin ihanan simppelit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi :) Onhan nuo ihan tommoset, mut ois kiva tehä jotkut toooosi hienot ja erikoiset kynnet. :D

      Poista