2/27/2013

Varaslähtö syntymäpäivään

Oon kova ottamaan varaslähtöjä julapäiviin. Tällä kertaa syy juhlaan on minun synttärit, joita ei varsinaisesti tänä vuonna edes ole. Olen siis syntynyt 29.pvä, joka sattumoisin on karkauspäivä. Juhlin synttäreitäni siis tänä vuonna 28.2. ja 1.3. :D Ainakin facebook väittää kumpanakin päivänä minulla olevan synttärit.

Tajusin vasta tässä illalla, että voisi tehdä jotkut synttärikynnet ja niissä tokikin pitää olla kimallusta. Valitettavasti unohdin laittaa erikeepperit lakkojen alle ja pelkään jo valmiiksi näiden poistamista. :D Kuitenkin, tässäpä niitä kynsiä:





















Kyllä kimaltaa ainakin. Glittereiden piti mennä liukuvasti, mutta ei mennyt ihan nappiin. Kivat tuli kuitenkin. Nimettömään ja peukkuun pääsi 3 strassia vielä lisäksi. Joskohan joskus saisin nekin käytettyä.

Käytetyt lakat:

- essie All in one base
- w7 gold dazzle ja blue diamonds
- Pikakuivattaja mix
- Siniset strassit

Innostuin tänään käymään lakkakokoelmaani läpi ja laitoin jonkin verran lakkoja facebookin Kynsikoristekirppikselle myyntiin. Ei minulla paljoa lakkoja loppuenlopuksi ole, mutta tuntui hyvältä laittaa sellaisia myyntiin, joita ei ole tullut käytettyä, vaikka ne ovat kauan hyllyssä pyörineet. Täytyy vielä jatkaa lakkojen karsimista. Ties vaikka joku päivä olisi vielä lakkakokoelma, josta tulisi kaikkia lakkoja käytettyä. :)

Ovatko muut intoutuneet tekemään kevätsiivousta lakkahyllyihin? :)

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :D miks en oo yllättyny että tää iskee glitterharakkaan? ;D

      Poista
    2. Öööh, en tiiä :'D
      Mitä tuolla tarkoitat, sillä en pidä glittereistä ;D

      Poista
    3. Emmäkää :( Ei vaa, glitter on <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :D Pelkään vaa kuollakseni noitten poistamista.

      Poista
  3. Haluatko hyvän poistovinkin? Levitä toista lakkaa tuon glitterilakkauksen päälle ja poista normaalisti vanulla + poistoaineella ennen ku lakka on kuivunu. Uus lakka "sulattaa" vanhan lakkauksen ja glitteritki lähtee kivuttomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oot mun jumala nyt. :D Testaan tota ehdottomasti!

      Poista
    2. :D kerro sit miten toimi :P

      Poista
    3. Autto se vähän, mut aloin varmaa liian hätäsesti ottaa sitä lakkakerrosta pois. Mut tein ton jokaiseen kynteen 2 kertaa ni sit lähti :D Ensimmäisellä kerroksella se sulatti vaan päällyslakan pois, mut toisella kerroksella lähti glitteritkin :)

      Poista