3/03/2013

Matattuja timantteja

Huoh, viikonloput on selvästi liian rankkoja. Eilen vielä piti vähän juhlia ja nyt alkaa taas tältä erää riittää. Viikonloput on myöskin vähän sellaista kynsimasennus päiviä, ei tule tehtyä kovin kummoisia koristeluja. Arkena taas olen niin paljon yksin kotona, että jaksaa väkerellä erikoisempiakin kynsiä. Tänään kynsiltä löytyy aika peruslakkaukset jälleen. Huomenna yritän tehdä edes vähän erikoisemmat kynnet.

Tältäpä näyttää kynnet tänään:






















Mietin pitkään, että mattaanko kynnet vai annanko niiden jäädä kiiltäviksi. Päädyin sitten kokeilemaan mattaamista ja tykkään lopputuloksesta paljon! Varsinkin ulkona kynnet näyttävät tosi kivoilta.

Käytetyt lakat:

- essie All in one base
- essie Stylenomics
- Color club Covered in diamonds
- Pikakuivattaja mix
- essie Matte about you

Aika essie painotteiset kynnet taas. Stylenomics näyttää kynnellä ihan mustalta, mikä on harmi. :/ Pullossa lakka on tosi kivan tumman vihreä. Lisäksi tuon lakan siistiminen kynsinauhoilta on ihan hirveää ja suomisuti tekee lakkauksen vaikeaksi. Covered in diamonds on kyllä ihana lakka. Löysin tämän Facebookin Kynsikoristekirppikseltä, ja se oli pakko kotiuttaa! En ole testannut tuota kun tummien lakkojen päällä ja ainakin siinä se pääsee oikeuksiinsa. Palojen asettelu kynsille vaatii vähän työtä ja säätämistä, mutta ainakaan paloja ei tarvitse metsästää pullosta. Kynsillä kyseistä lakkaa on 1 kerros. Vähän jotkut palat meinaa jäädä törröttämään kynsillä, mutta sekin korjaantuu kun laittaa vähän enempi päällyslakkaa.

Olisi taas aika lyhentää kynsiä vähän. Rupeavat omaan silmään olemaan inasen liian pitkät ja varsinkin keskisormen kynsi alkaa olla liian pyöreä muodoltaan. Lisäksi oikean käden etusormen repeämä on kasvanut jo vähän ja olisi kiva päästä teepussipaikasta eroon.

Ajattelin testata tänään, miten magneettilakat toimivat leimauksessa. Sain päähäni ajatuksen, että nehän voisi toimia siinä hommassa ihan hyvin, kun ovat hyvin peittäviä lakkoja kuitenkin. Saisin nekin lakat hyötykäyttöön, kun ei huvita kovin usein tehdä magnetoituja kynsiä. Täytyy infota teitäkin asiasta sitten!

Onko koristelemattomat kynnet tylsät? Onko kukaan testannut magneettilakkoja leimauksessa, toimiiko? :)

6 kommenttia:

  1. Moi vaan! En tiedä, miten oon onnistunut välttymään lukijaksi liittymiseltä tai törmäämiseltä sun blogiin, mutta nyt on asia korjattu!
    Aivan ihanat kynnet! Kaikki flakiesit on uskomattoman kauniita justiinsa matattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tervetuloa lukijaksi! :) Kiitos paljon! Itseä harmittaa tuo pohjaväri kun näyttää noin mustalta, ois ollu kiva kun se olisi oikeesti ollut tummanvihreä. :P En oo muistaakseni ikinä aikaisemmin matannu flakies-lakkoja mut täytyy ehdottomasti testata sitäkin useammin :D

      Poista
  2. Näyttääpäs tuo Covered in Diamonds hyvältä matattuna! :) Ja mua kiinnostaa kovasti kuulla että miten nuo magneettilakat toimii leimauksessa, pitää kokeilla joskus itsekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on melkein hienompi matattuna kun kiiltävänä! Harmi kun en tajunnu ottaa kuvaa ennen mattalakkaa. :P Teen tänä iltana testailuja magneettilakan kanssa, infoan sitten asiasta. :) oon kyllä hyvin vakuuttunu, että sen täytyy toimia leimailussa. :D

      Poista
  3. Ihanat nuo kynnet! Itse tykkään paljon tuollaisista matatuista kynsistä missä on kuitenkin glitterlakkaa tai tuollaisia flakies-hippusia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ite oon aina kuvitellu et tommosten pitää ehdottomasti olla kiiltäviä, mutta tässäpä nähdään et väärässä olin :)

      Poista