3/16/2013

Krapularaidat

Nyt on näköjään 50 lukijaa täynnä, joten alkuviikosta laitan arvonnan käyntiin! :) Täytyy vielä miettiä arvonnan yksityiskohtia, ja odotan muutenkin vielä yhtä juttua..

Tämän päiväiset kynnet ovat taas hyvä esimerkki siitä, miten tutisevat kädet omistan. Jostain syystä minulla tärisee kädet melkein aina, varsinkin vasuri. Tänään vielä saattoi eiliset kaljat edesauttaa tuotta tutinaa.. :D En kyllä harrasta krapuloita, en ole sellaista vielä ikinä saanut vaikka mitä joisin. Kuitenkin, nyt on luvassa jonkinmoinen kuvatulva kun kerrankin sain hyviä kuvia.





Ihanaa holoa. Raitojen piti olla kohtuu suoria, mutta tärinä teki niistä vähän kiemurtelevat. Eipä tuo haittaa, kivat ne ovat noinkin. Tänään olikin ensimmäinen kerta kun jouduin retusoimaan kuvia vähän. Edellisistä kynsistä jäi glittereitä niin tiukasti ihoon kiinni, ettei ne irronnut edes parilla asetonikylvyllä. Muokkasin ne sitten pois ettei kuvat ole niin törkyisen näköisiä. Yleensä en tykkää muokata kuvista muuta kuin värilämpötilaa ja saatan vähän terävöittää kuvia. On kiva kun kuvissa lakoista näkyisi mahdollisimman oikea värisävy. Kynsinauhoja en muokkaa, vaikka se varmaan tarpeen olisikin. Mielummin näytän karut koppurakourani kuin muokkaan niistä epäaidon näköiset.

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- Color Club Worth of risque
- Color Club Wild at heart
- essie good to go

Mitä mieltä lukijat ovat kuvien muokkauksesta?

6 kommenttia:

  1. Kyllä nää on upeat tärisevän käden kynnet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meinas hermot mennä ku kaposella sudilla yrittää raitoja tehä ja käsi vatkas miten sattuu :D

      Poista
  2. Aika ihanat ollakseen tehty krapulan tärinöissä :D Ajattelin alkuun että ne on aaltomaiset takoituksella (tai jopa leimattu) mutta menit paljastamaan asian :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Näkisitpä oikean käden raidat, voi sitä aaltoilun määrää :D

      Poista
  3. Ihanat! Kivemmat näin kuin suorilla viivoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Noilla lakoilla ei vaan voi näköjään epäonnistua. :) Varsinkin tuo wild at heart on rakkaus.

      Poista