3/12/2013

Teippiraidat ja arvonta-ajatusta

Kävin eilen Palokassa Seppälässä, ja bongasin muutaman Models own lakan hintaan 1,20/kpl. Ostin sitten 3 lakkaa testiin, kyseistä merkkiä kun ei itseltä ole tähän mennessä löytynyt. Jotenkin Models ownin pullot ja etenkin korkit ovat hirveät. Ostamani lakat ovat nimeltään Grey day, Bare beauty ja Grace green. Ihan ok kivoja värejä ja laatukin ihan jees, mitä nyt Bare beauty ja Grace green vähän kuplivat kynnellä. Tosin syy saattaa olla myös pikakuivattajan, se on taas vähän paksuuntunut. 

Tein tosiaan lakkapohjat eilen kun olin siskoni luona Jyväskylässä yötä. Kotiuduin tänään ja rupesin miettimään koristeluja ja yllättäen halusin taas tehdä mattakynnet. Ajattelin kuitenkin sen verran lukijoita, että en pelkkiä matattuja kynsiä tee, joten päätin jälleen tehdä teippiraita kynnet. 





Tänään on tarjolla vain huonoja kuvia taas. Luonnonvaloa ei enää ollut tarjolla ja halusin kuitenkin tänään edes jotain julkaista. 

Kynsien ideahan on todella simppeli ja nämä on helpot tehdä. Näissä voi yhdistellä eri värejä tai erilaisia pintoja, kuten itse tein. Luonnossa nämä kynnet näyttävät paljon paremmalta kuin kuvissa. Tuolla koristeluteipillä saa muuten helposti ja vaivattomasti raidat tehtyä, kun kierittää sen teipin yhtenä nauhana sormen ja kynnen ympäri. Ei tarvitse alkaa saksilla pätkimään jokaista raitaa erikseen. Meneehän tuossa teippiä paljon hukkaan, mutta itseä se ei niin haittaa, enpä muuhun tuota teippiä oikeastaan käytä.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Models own Bare beauty
- Models own Grace green (nimetön)
- Pikakuivattaja mix
- Koristeluteippi
- essie matte about you

Tuo Bare beauty varmaan lähtee etiäpäin, ei oikein sovi ihonväriini. Muuten oli kyllä ihan ok lakka, 3 kerrosta vaati jonkinmoiseen peittokykyyn. Grace green taas oli tosi kiva lakka, peitti kahdella kerroksella mainiosti.

Sitten vielä jos joku on tänne asti jaksanut selata/lukea, niin mietin tässä sellaista, että voisin jonkinmoisen arvonnan järkätä kun lukijoita on 50. :) Nyt teitä on jo 35 ja ajattelin alkaa pikkuhiljaa hankkimaan arvontapalkintoa. Se minua tässä kiinnostaa, että millaisista arvonnoista ja palkkinnoista te tykkäätte?

Mielipiteitä kynsistä tai arvonnasta?

10 kommenttia:

  1. Juu, arvontaa saa aina pukata ;) Ja aika erikoinen mani, silleen hyvällä tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Täytyy yrittää kehitellä joku kiva arvonta sitten jossain vaiheessa :)

      Poista
  2. Oi, tykkään kynsistä kovasti!:)
    Arvonnat on kivoja, varsinkin silloin jos sattuu voittamaan:D Mä tykkään sellaisista arvonnoista, joissa on keskitytty enemmän palkinnon laatuun kuin määrään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiva kuulla toi mielipide arvonnasta kans! Oon ite vähän samoilla linjoilla, enemmän mietityttää et onko lakat vai koristeet lukijoitten mielestä kivempia? Ite kun oisin varmaan enempi lakkojen perään. :D

      Poista
  3. Arvonnat on kivoja kyllä :) Juu laatua, lakkoja ehkä mielummin. Jos jotain muutakin kun lakkoja ois tarkotus laittaa, niin ehkä jotain näppärää työvälinettä tai hoitotuotetta tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla mielipidettä asiasta :) Täytyypi kattoa mitä sitä sitten keksii. :)

      Poista
  4. Minusta tosi kivat kynnet:) Arvoinnoissa tykkään että vähemmän on enemmän, mieluumin yksi laadukas lakka kuin kymmenen halpista tai muuta "roinaa" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eli aika yksimielisesti kaikki on sitä mieltä, että laatu korvaa määrän. Täytyypä pistää tämä tieto korvan taakse sitten ;)

      Poista
  5. Onpas ihanat kynnet :) mä yritin kerran tehdä jotain ristikkokuviota teipillä ja en kyllä toista kertaa tee kun säädin sen teipin kanssa varmaan 3 tuntia. Noi on varmaan paljon mukavammat tehdä ja näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On noitten teippien kanssa välillä vähän vaikea säätää, varsinkin oikeeseen käteen on vaikee saada teipit hyvin. :D Tosin tuo helpottaa ku kieputtaa sen teipin sormen ympäri vaan, ei tarvii ruveta leikkelemään oikeenlaisia pätkiä. :)

      Poista