3/10/2013

Confettis

Tämän päivän kynnet oli taas vähän kategoriassa meeh. Ihan kivat joo, mutta vähän liian tylsät ja koristelemattomat makuuni. Ostin viimeksi Tuurissa käydessäni Lorkun paljon hehkutetun Confettis-topperin ja ajattelin sitä laittaa kynsille. Pohjalakan valinta tuotti taas vaikeuksia, kun olisin halunnut ehdottomasti laittaa vain sellaisia lakkoja, mitkä on jo moneen kertaan testattu. Yksikään testaamattomista ei jotenkin napannut.

Ajattelin sitten, että jos laitan kahta eri pohjalakkaa, niin toinen niistä voi olla testattu ja toinen testaamaton. Testatuista lakoista kynsille pääsi ihanainen OPI Mod about you. Tätä lakkaa on haukuttu huonosta koostumuksesta, mutta ainakaan itsellä ei ole mitään ongelmaa tämän kanssa. Lakka peittää kahdella kerroksella ja levittyy nätisti. Tosin, vaikka tässä olisi OPI-lakaksi huono koostumus, en sitä varmaan edes tajuaisi. Olen kuitenkin tottunut lakkaamaan markettilakoilla, joissa osassa on ihan hirveä koostumus.

Testaamattomista lakoista kynsille pääsi China Glazen Outrageous. Tämä lakka kotiutui minulle jokin aika sitten vaihtarin yhteydessä essien matte about youn kanssa. Ihan kiva väri, mutta kuitenkin melko tylsä. Koostumus oli kuitenkin hyvä, kaksi semipaksua kerrosta riitti peittävyyteen ja muutenkin levittyi nätisti. Ei kuitenkaan ole ihan omaan makuun sopiva lakka. Täytyypi katsoa lähteekö tämä vaihtoon joskus, vai saako tämä armollisesti jäädä hyllyyn.





Leikitään, että olen jaksanut siistiä kynsinauhat, etusormen lakat eivät ole rutussa ja nimettömässä ei missään tapauksessa ole kissankarvaa. Onko kukaan muuten aikaisemmin huomannut, että tuossa Confettis-topperissa on pienenpientä kimalletta mukana? Toisessa kuvassa keskisormen kynnestä voi nähdä vähän noita kimallepartikkeleita. Kukaan ei varmaan ylläty, kun tein näköjään taas vaihteeksi mattakynnet. Jotenkin mattakynnet iskee ihan täysillä nyt!

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- OPI Mod about you (etusormi ja nimetön)
- China glaze Outrageous (peukku, keskari ja pikkusormi)
- Lorkun Confettis
- essie matte about you

Kannatiko ostaa tuo Confettis? No, onhan se ihan kiva, hippusia tulee ihan hyvin kynnelle ja ei tuollaista kokoelmasta vielä löytynyt. Hinta kyllä kirpaisee, pullossa tavaraa on 5 tai 6 ml, ja hinta oli 5,50. Lorkun lakoissa on näköjään aika mukava suti, sillä kelpaa lakkailla.

Onko muut himoinnut Confettis lakkaa? 

2 kommenttia:

  1. Mun Confettis on matkalla mun luokse ja sitten kyllä teen jotkut ylivärikkäät skittlekynnet sen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iha hyvä idea! :) Mää en oikein keksiny mihin tuota yhistäs ja tämmöseen päädyin :D

      Poista