3/30/2013

Inspiraation lähteenä Wayne Mark Marsu

Alkuun sananen eilisestä Etude Housen peel-off aluslakasta. Oli nimittäin niiiiin ihanaa saada vaivattomasti glitterit pois kynsiltä! Lakat irtosi helposti kokonaisina laattoina kun niitä alkoi repimään! Muuten lakat olivat täysin kuosissa edelleen ja olisivat varmasti kestäneet vielä päivän tai pari. Kannattaa hankkia! Aikaisemoi peel-off lakka mitä käytin, oli itse tekemäni erikeepperi mössö. Tällä hetkellä se pullo on jumittanut niin tiukasti kiinni, ettei töhnää voi enää käyttää.

Tämän päivän kynsistä otsikko kertoo kaiken oleellisen, eli tänään vuorossa kynnet, joiden inspiraationa toimii marsumme Wayne Mark Rooney! Arvontaan oli tullut toive, jossa voisin tehdä kynnet inspiroituen eri lemmikeistämme, joten ei muuta kun tekemään! Urkki-kynnet olenkin jo tehnyt, jäljellä olisi vielä Kasperi-pisperi marsu kynnet, Uuno-kynnet sekä Gary-hiiri kynnet. :D Kuten jo Urkki-kynsi postauksessa totesin, en edes viitsi yrittää elukoiten maalaamista ennen kuin saan akryylimaalit. Wayne Mark Rooney kynnet ovatkin taas värimaailmaltaan eläimen innoittamat.

Jos joku ei muista tai ole selannut blogia niin paljoa taaksepäin, että tietäisi miltä tuo marsu näyttää niin tässäpä se:

Vanha kuva, nykyään tuo turkki on jo trimmattu. :D

Wayne on tooodella karvainen ja väritykseltään musta-valko-toffee/ruskea. Jos omistaisin samettijauheita, olisin tehnyt karvaiset Wayne-kynnet. Valitettavasti en omista niitäkään, joten nyt sitten tuo väritys saa toimia inspiraationa. Minkälaiset kynnet sain aikaiseksi? Tällaiset:







Kynnet ovat vähän pilvimanikyyri tyyliin tehdyt, mutta eivät ehkä sitten kuitenkaan. Nämä oli tosi nopeat tehdä kyllä kun tekniikan vain löysi. Pilvet on tehty lakkojen omilla sudeilla, dotting toolilla aka pilkkutikulla olisi varmasti ollut vielä helpompaa. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun testasin pilvimanikyyriä, täytyy testata toistekkin toisillä väreillä. :) Värimaailma ei ihan täysin kohdannut, mutta minulla ei löytynyt mitään toffeen väristä lakkaa, joka olisi ollut lähelläkään tuon marsun väritystä.

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- Sally Hansen Insta-dri 03 Beige Blast (pohja)
- Beauty UK:n nimettömät ja numerottomat musta ja valkoinen ("pilvissä")
- essie good to go

Sananen vielä tuosta Sally Hansenin lakasta. Ostin sen Tuurista torstaina huimaan 3 euron hintaan. Harmittavan huonosti peittävä lakka kyllä. :( Kynsillä lakkaa on 3 reilua kerrosta, silti kärjet kuultavat selvästi läpi. En tosin antanut sen häiritä kun tiesin, että valtaosa kynnestä menee muun värin peittoon. Ja tuo suti on niiin kauhea, jos ette tiedä millainen se on, Google on kaveri.

Onko kynnet Wayne Markit vai ei? :D

10 kommenttia:

  1. hahah kamalan söpö marsu!:D Ja kyllä on ihan yhteensointuvat kynnet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wayne on aika hurjan näkönen :D Onhan nuo tommoset kynnet taas vaihteeks :D

      Poista
  2. Ihanan persoonalliset! Kivat! =)

    VastaaPoista
  3. Uuui valtavan söpö marsu<3 eikä kynsissäkään mitään vikaa ole;)

    VastaaPoista
  4. Hyvin oot onnistunu ! Marsu on niin sulo♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! :) Wayne on kyllä sulonen karvaturri :3 <3

      Poista