3/07/2013

Matatut siirtokuvat

Eilen jäi kirjoittelut väliin, syystä että olin ähtärissä/tuurissa koko päivän. Taas sain Katjalta  muutamia pikkujuttuja, sekä teimme pienen lakka vaihtarin. Itse annoin Katjalle China glazen I'm not lion lakan, ja vaihtarina sain China glazen It's a trap-eze lakan. :) Lisäksi Katja oli tilannut minulle kissadecaleja ja muutakin pientä tarttui mukaan. :D

Tuurista tarttui mukaan Orlyn Pixie dust, huimaan kolmen euron hintaan. Orlyja jäi hyllyyn vielä vaikka kuinka paljon, käykää hakemassa omanne, jos sinne päin olette matkalla. Lisäksi bongasin L'orealin Confetti topperin, mikä piti ottaa myös mukaan. Ostin myös autoon 5 litraa öljyä, mutta se tuskin kiinnostaa ketään.

Tämän päivän kynsiin pääsikin sitten poikkeuksellisesti heti uusi ostos, Pixie dust. Yleensä uudet lakat jää hetkeksi hyllyyn pölyttymään, mutta nyt sain päähäni haluta tämän kynsille heti. Minuun on iskenyt joku ihmeellinen harmaa lakkakausi. Aikaisemmin harmaa oli kynsissä vähän meh, mutta nyt olen alkanut himoita harmaita lakkoja.

Tässäpä kuvia:




Anteeksi kourakuvasta, mutta tässä näkyy peukalon ihana kuva. :3


Edit. Vielä yksi huomattavasti parempi kuva kynsistä. Kokeilin vähän kameran säätöjä ja kerrankin sain hyvän lähikuvan.





Käytetyt tuotteet:

- essie All in one base
- Orly Pixie dust
- Siirtokuvat
- essie matte about you

Viime aikoina on tullut tehtyä myös paljon mattakynsiä. Sain viimein vaihtarin yhteydessä tuon matte about youn, ja kylläpä se mattaakin ihanasti. Olen käyttänyt aikaisemmin Mavalan mattatopperia, mutta tämä on kyllä parempi. Mavala jätti välillä kynsiä mattaamatta, mutta tämän kanssa ei ole ollut sellaista ongelmaa.

Näiden kynsien myötä tuli hirveä hinku saada lisää siirtokuvia! En ymmärrä miksi olen hankkinut vaan tarroja, enkä näitä.. Laitossa menee ehkä hitusen kauemmin kuin tarrojen kanssa, mutta nämä asettuvat niin ohuesti kynnen pinnalle, ettei minkäänlaista törröttämistä tapahdu. Itse tykkään kuitenkin enemmän käsinkoristelusta, tulee vähän persoonallisemmat kynnet. :)

Muita mattaan tai siirtokuviin hurahtaneita? :)

10 kommenttia:

  1. Mä oon ruvennu ostelemaan mattalakkoja, mutta vielä jostain pitäis pyydystää matta päällyslakka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattalakatkin on kyllä kivoja, peittävät hyvin. :) Mattapäällyslakalla on kiva tehä kaikkia kokeiluja ja löytää hienoja yhdistelmiä :)

      Poista
  2. Nuo on tosi ihanat nuo kynnet, ihailinkin jo facebookin puolella näitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo facebookkiin tulee paremmin reaaliajassa kynnet ku tänne :D Pitäs varmaan ruveta tekee toisinpäin :)

      Poista
  3. Mattakynsistä tykkään kyllä, mut vaan häiritsee kun se mattaisuus katoaa (ainaki mun päällyslakassa) parissa päivässä.. Kauniit kynnet nämä kyllä ovat, ihana sininen! :)

    Sait muuten uuden lukijan, hienoja kynsiä oot tehny! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaks! :) ite en oo huomannu että se mattaisuus katoais, tosin pidän kynsiä yleensä vain päivän, maks kaks :D

      Poista
  4. Kauniit kynnet :) Oon niin kateellinen kaikille jotka käy tuolla tuurissa, kukaan ei suostu lähtemään mun kanssa sinne enkä yksinkään halua lähteä ajelemaan tuntemattomaan paikkaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kukaan ei halua Tuuriin mukaan :o Ihme juttu :D

      Poista
  5. Nyt haaste sulle! :D
    http://katjuskan.blogspot.fi/2013/03/ei-niin-outoa.html

    VastaaPoista