3/21/2013

100 prosenttinen ranskalainen

Onpas hauska huomata, että arvonta on ollut noin mieleinen kaikille :) Tosi hyviä ja hauskoja postaus-/kynsiehdotuksia on tullut! Alan niitä pikkuhiljaa tässä toteuttelemaan oikein urakalla! Tänään onkin vuorossa jo ensimmäinen toive, joka oli perinteinen ranskalainen manikyyri ilman mitään ylimääräistä härpäkettä.

Täytyy myöntää, etten muista edes milloin olen viimeksi tehnyt ihan perinteisen ranskiksen valkoisella kärjellä ja ilman koristeluja. Nyt kynsissä oli hyvä mitta ranskalaiseen manikyyriin, joten ei muuta kun tuumasta toimeen! En tee ikinä ranskiksen valkoista kärkeä peittävällä täysin valkoisella cremelakalla. Tykkään tehdä kärjen ennemmin jellylakalla ettei kärjestä tule liian luonnottoman näköinen. Lisäksi teen ensin pohjavärin, eli tässä tapauksessa tuo pinkahtava väri. Teen kärjen vasta viimeisenä, vaikka olen lukenut että monet tekevät ensin kärjen ja vetävät sitten pohjavärin koko helahoidon päälle. Enpä sitten tiedä onko sillä mitään väliä miten sen tekee.







En sitten malttanut kuitenkaan olla laittamatta tarroja mukaan. :D Ei ole tuollaiset luonnollisen näköiset kynnet yhtään minulle sopivat. Vihdoinkin löytyi varastosta niin hyviä tarroja etteivät ne alkaneet repsottaa! Tosin apuna tuohon repsotusongelmaan taisi olla se, että ostin kirkkaan päällyslakan ihan nuita varten. Aikaisemmin olen laittanut vaan pikakuivattajan tarrojen päälle, ja sehän tunnetusti voi aiheuttaa tarrojen repsottamista. Löysin paikallisesta S-marketista Lumenen päällyslakan -70% hintaan, joten se oli pakko kotiuttaa kun hintaa sille jäi vain vähän päälle euro!

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Aden cosmetics nimetön todella läpikuultava pinkki
- Aden cosmetics nimetön jelly valkoinen
- essie good to go
- Lumene Top coat tarrojen päälle

Loputtaako joku lukija ranskiksen puolesta?

9 kommenttia:

  1. Tosi ihanat! Näillä voi mennä kyllä ihan mihin tahansa tilaisuuteen, ovat niin ajattomat ja sievät.
    Joku punainen lakka värjäsi kynteni siihen kuntoon, että ranskiksia voi ehkä harkita joskus kesällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla toi pohjalakka taittaa niin voimakkaasti siniseen, että ei haittaa vaikka on kellastuneet kynnet pahastikkin :D Se taittaa kaiken keltasuuden/oranssisuuden pois, vaikkei kovin peittävä ookkaan!

      Poista
  2. heeeeeei, mun haaste! mut siihen kuului ettet koristele sitä mitään, eli failasit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pystyny siihen :D Mulla ei oo mitään tahdonvoimaa! :D Voin toteuttaa ton uudestaan vielä sitten kun kynnet on takasin normaalissa mitassa ;)

      Poista
  3. This reminds me, mun piti tehdä ranskalainen manikyyri jo joskus puoli vuotta sitten :D en tiiä miksi se tuntuu niin kauhealta urakalta, vaikka lopputulos on yleensä tosi kaunis (jos se manikyyri onnistuu siis), kuten tässäki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei itekkään tuu kovin usein tämmöstä tehtyä, ei vaa jotenki nappaa. :D Heleppo ja noppeehan tuo on kun vaa viittii tehä. :P

      Poista
  4. Oi ompas kauniit! :) näillä kyllä viihtyisi! :)♥

    VastaaPoista
  5. Onpa nätit, ihanan ajattoman kauniit. Tykkään!

    VastaaPoista