3/20/2013

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla + Arvontapalkinto muutosta

Ihan ensimmäiseksi täytyy mainita, että tosi kivasti tullut arvontaan osallistumisia ja ihania kynsi-ideoita olette laittaneet! Kuten otsikko kertoo, arvontapalkintoon on tulossa muutosta, kun uusi ja ensimmäinen yhteistyökumppanini Mimax lupasi sponssata arvontaa vielä! En tiedä itsekkään mitä sieltä tulee, joten jännityksellä odotellaan! Kuvaan palkinnon vielä kokonaisuudessaan, kun Mimaxin osuus saapuu. :)

Tänään tarjolla on peräti kahdet vähän tylsät kynnet. :D Kummatkaan eivät omaa postausta kaipaa, joten pistetään samaan. Kummatkin kynnet ovat tehty testaamattomilla lakoilla. Ensimmäisenä todella simppelit kynnet, jotka eilen väsäsin. Varautukaa kuvatulvaan.




Epäselvässä kuvassa näkyy ihanasti kimallus.
Ensin kynsille pääsi todella kaunis w7 Moonlight, joka on tuollainen mikroglitterlakka. Lakassa on ainakin pinkkiä, sinistä, kultaista, violettia ja hopeaa kimalletta. On se upea! Kynsillä 2 kerrosta, vaikka melkein yksikin olisi voinut riittää näille lyhkäsille kynsille. Yhtä helppo poistaa kynsiltä kuin saman merkin Moondust lakka. Ei vaatinut paljoakaan hinkkaamista.

Tämmösiä lakkoja on vaikea koristella, joten menin simppelillä linjalla ja tein viivoja Dependin 223 lakalla. Lisäksi pinkit helmenpuolikkaat.

Tänään tein sitten taas uudet kynnet, ja ajattelin testata jälleen liukuvärjäystä. Blogiin on tultu monta kertaa hakusanalla liukuvärjäys ja siihen liittyvät variaatiot. Lempparini oli ehdottomasti liukuvärjäys fail :D Ajattelinkin nyt korjata tilanteen ja kokeilla josko se liukuvärjäys onnistuisi. Ja kappas, se onnistui! Testasin Wasting lifestylen Emman liukuvärjäysohjetta, joka olikin varsin mainio! En tajunnut ottaa kuvaa ennen koristeluja, mutta kyllä kuvassa liukuvärjäyksen näkee.


Näistä kynsistä on vain yksi kuva, syystä että en jaksanut enempää muokata tuota hirveää kimalleryönää pois sormista. Monen asetonikylvyn jälkeenkin sormeni hohtivat kimalteesta. Kynsillä liukuvärjäyksessä w7 Mojito (vihreä) ja Fluffy duck (keltainen). Alle lakkasin valkoisella, jotta nuo värit erottuisivat yhtään. Kumpikin lakka sistältää tuota kimalleryönää. Jokainen liukuvärjäystä testannut tietää, että se on sotkuista hommaa, joten kimalteita on pitkin käsiä. Pinkit mikrohelmet pääsivät kukkien keskelle.

Ihanan pirtsakat näistä tuli joka tapauksessa!

Mielipiteitä? (Jos joku jaksoi lukea tänne asti....)

4 kommenttia:

  1. Hei tosi hyvä liukuvärjäys! Kiva että tutosta oli hyötyä :) ...ja toi glitteriryönä on NIIN ärsyttävää...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oli tosiaan apua tutosta! :D toi ryönä on pahinta!

      Poista
  2. Oi ompas hienot kynnet molemmat! :) varsinki noi alemmat on mun makuun! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Fani! :) Ja tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista