3/19/2013

Kukonaskel

Joku voisi ruveta keksimään otsikoita mun puolesta. Nyt kun olen taas tämmöinen töppökyntinen, ajattelin pitkästä aikaa käyttää Konadin kokokynnenkuvioita. En joko osaa leimata niitä kaikkia, tai sitten kuvioissa on vikaa, koska joitain kuvioita en vaan saa millään kynnelle siirtymään kokonaisena. Yksi luottokuvio onkin sitten laatan m63 kukonaskelkuvio. Se leimautuu hyvin ja on sopivan kokoinen lyhkäsille kynsilleni. Kynsieni normaalimitassa se on auttamatta liian lyhyt ja en osaa jatkaa kuvioita saumattoman nätisti.




Nimettömän leima meni vähän vinoon, mutta en jaksanut alkaa sitä korjaamaan. Pohjalakaksi valikoitui uusi w7 Aqua suede. Sitä on kynsissä yksi kerros ja se riitti mainiosti peittämään. Lakka kuivuikin tosi nopeasti, varmaan 5 minuuttia annoin lakan kuivua ennen kun leimasin ja lakka oli jo täysin kuiva siinä vaiheessa.

Leimauslakkana käytin Golden rose matte- sarjan lakkaa 10. Todella mielikuvituksellisesti nimetty lakka kyseessä. Tykään enempi lakoista joilla on edes joku nimi, ne muistaa helpommin kun satunnaiset numerot tai kirjaimet. Ostin joskus Seppälän alelaarista noita Golden rosen mattalakkoja halvan hinnan takia. Harvemmin laitan niitä kynsille yksistään, vaan käytän niitä yleensä leimaamiseen. Nämä lakat leimaavatkin todella hyvin! Suosittelen ostamaan, jos näitä vielä jostain löydätte. Itse en käytä Konadin omia leimauslakkoja ollenkaan, olen todennut, että omasta lakkakokoelmasta löytyy paljon hyviä leimauslakkoja muutenkin.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- w7 Aqua suede (pohja)
- Golden rose matte 10 (leimat)
- Konadin laatta m63
- essie matte about you

Olkaahan puolen yön tietämillä kuulolla, laitan arvonnan käyntiin sillon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti