3/04/2013

Magneettilakka leimat

Tämä päivä alotettu työkkärivisiitillä. Kyllä oli taas turha reissu. Lupailin eilen, että testailen magneettilakkoja leimailuun ja täytyy sanoa, että hyvin onnistu! Neljästä omistamastani magneettilakasta kolme leimasi hyvin. Tein ensiksi pienen testin leimautuvuudesta paperille, ja siitä rohkaistuneena uskalsin myös kynsille leimailla.

Tässä ensin leimailut paperille:

Layla, China Glaze ja 2 Flormaria















Kaikki lakat leimautuivat edes jotenkin, mutta näistä Layla selviytyi huonoiten. China Glazen Attraction sisältää pientä glitteriä ja salamalla kuvatessa se vähän näkyykin. Tuossa pinkissä Florkussa ei glitteriä ole, kuva hämää jotenkin. Kokeilin vain koko kynnen kuvioita paperille, niistä kun näkee helpommin kuvan siirtymisen.

Tarkoitukseni olikin sitten leimata tuota seeprakuviota kynsille, mutta eihän siitä mitään tullut. Kello oli varmaan 12 yöllä kun aloin kynsiä lakata ja aamulla piti työkkäriin mennä, joten päätin jättää seeprat laatalle ja keksiä jotain muuta. Päädyin sitten valitsemaan simppelin kukkakuvion. Tältäpä kynnet näytti usean tunnin taistelun jälkeen:






















Leimailu ei kyllä edelleenkään kuulu lempparikoristeluihin. En vaan jotenkin osaa sitä. No, leimat on nyt kynsillä ja hyvin näkyvät. Sössin ensin tuon etusormen kynnen kun aloin leimata liian pian, enkä malttanut odottaa lakkojen kuvumista. Ei muuta kun kaikki pois ja alusta vaan. Lyhensin myös kynnet eilen ihan vaan sen takia, kun kuvittelin leimaavani Konadin laatasta seeprakynnet. Konadin koko kynnen kuvissa leveys riittää kyllä kynsilleni, mutta pituus ei kovin hyvin. Ei tullut seeprakynsiä, mutta kynnet on nyt vähän tollaiset töpöt.

Käytetyt lakat:

- essie All in one base
- w7 White + CK helmiäisvalkoinen
- Leimat Flormar mg04 ja China Glaze Attraction (nimetön)
- pikakuivattaja mix

Suosittelisin kyllä ainakin Flormarin magneettilakkoja leimailuun! Muilta merkeiltä tummat lakat toimivat varmaan hyvin. Harmi kun minulla ei ollut yhtään vaaleaa magneettilakkaa testiin mukaan.

Siskollani Katjalla  on blogissaan arvonta 40 lukijan kunniaksi, käykää liittymässä lukijaksi ja osallistumassa arvontaan! :)

Tekeekö mieli hankkia magneettilakkoja leimailuun? :)

8 kommenttia:

  1. Hyvin näkyvät magneettilakat leimaavan! Kauniit kynnet sait aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaiken tuon taistelun jälkeen olikin ihan kiva että onnistuivat. :D

      Poista
  2. Varsinkin tuo punainen näyttää tosi hyvältä :) Mulla on vähän saman värinen Essencen magneettilakka jota en ole ikinä saanut toimimaan minkään magneetin kanssa, hyvä että saan senkin nyt käyttöön leimauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Flormarit oli mun mielestä kyl ehdottomasti parhaan näköset leimattuna :) Ite kans iloitsin et saa nuo hyötykäyttöön, ei tuu kovin usein magneetin kanssa leikittyä. :)

      Poista
  3. Muistimpas tällä kertaa liittyä lukijaksi, viimeksi kun kävin täällä niin se unohtui ;D

    Mä oon kans suunnitellut kokeilevani magneettilakoilla leimailua, kun ovat niin hyvän pigmenttisiä! Niitä leimailuun sopivia lakkoja mulla on vain niin paljon, etten ole vielä saanut aikaiseksi :D

    Ihanan herkät kynnet! Valkoinen vain näyttää niin hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun liityit lukijaks! :) Mulla on tosi vähän leimailuun sopivia lakkoja niin on iha kiva että löyty taas muutama lisää! :D

      On muuten ekat koko valkoset kynnet mitä mulla on. :D

      Poista