3/14/2013

Ei pöllömpää.

Huoo, tämän päivän kynnet ovat sellainen riman alitus itselle, että huh huh! Olen törmännyt joskus pöllökynsiin, ja päätin viime yön pikkutunteina, että haluan sellaiset nyt heti. Ei muuta kun edelliset raitakynnet poistoon ja pöllöt tilalle. Muistin muuten oikein sen, että Moondust on koostumuksestaan huolimatta todella helppo poistaa kynsiltä. Ei vaatinut oikeastaan enempää hinkkaamista kuin cremelakatkaan.

Anyways, pöllökynnet olivat siis taas kategoriassa fail, mutta ajattelin joka tapauksessa julkaista ne, syystä että en varmaan tänään taas kerkeä valoisan aikaan tekemään uusia kynsiä. Ja minusta on mukavempi julkaista ei salamalla otettuja kuvia. Lähden tämän kirjoittelun jälkeen ajelemaan mummun luokse tekemään permanenttia, ja voipi olla etten sen jälkeen jaksa kauheasti kynsiä tehdä. Pöllöt pääsevät kyllä varmasti vielä tänään pois kynsiltä, huomenna ehkä sitten vasta uudet lakkaukset.

Miltä nämä failure-pöllöt sitten näyttivät? Tältä:





En voi uskoa, että julkaisen nämä. :D Varsinkin tuo peukalon musta pöllö näyttää niin puusta pudonneelta, voi ei.. Ei ollut kyllä näin lapsekkaat kynnet mieleeni yhtään.

Käytetyt lakat: (näitä on ihan muutama...)

- essie all in one base
- Coral 157 (pohja)
- Peukalo: Tiia Vanhatapio by Seppälä-Black bird, W7-White
- Etusormi: Coral 156, OPI-Mod about you
- Keskisormi: Models own-Grey day, Miyo-Tropicana
- Nimetön: OPI-Who the Shrek are you, OPI-Fiercely Fiona
- Pikkusormi: OPI-Mermaid's tears, Sally Hansen-Barracuda
- Silmät BYS UV-keltainen+ Tiia Vanhatapio by Seppälä-Black bird
- Nokka Mia Secret Mood-Papaya to mango
- Pikakuivattaja mix

Lukijoita tulee niin vauhdilla, että arvonta saadaan varmaan pian käyntiin. Täytyy vaan yrittää keksiä joku palkinto ennen sitä.

Onko muut tehneet pöllökynsiä paremmalla menestyksellä?

10 kommenttia:

  1. Itsekkin tein viimeviikolla pöllökynnet, mutta huonommalla menestyksellä. Ja on kyllä ihanat nuo sinun pöllöt! Etu- ja keskisormi ovat ihani. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos vaan :D Ite en kyllä kestä näitä yhtään. :'D Oli yllättävän vaikeet tehä nää!

      Poista
  2. Mun mielestä ei ole kyllä epäonnistuneet, suloiset kuin mitkä :D Mutta ymmärrän kyllä, minäkään en välttämättä viihtyisi pöllöissä. Siksi ovatkin ehkä jääneet itseltä kokeilematta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ite en tykkää yhtään, tosin se voi olla just tuo, että ovat liian kirjavat ja lapselliset makuuni. :D enkä muutenkaan yleensä tykkää kun kynnet ovat kaikki keskenään erilaiset.

      Poista
  3. Ihanat pölleröiset <3 Itse en ole vieläkään tehnyt yksiäkään pöllöjä siitäkin huolimatta, että ne on olleet mun listalla jo varmaan ihan alusta lähtien :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. :D Kiitos. En ymmärrä miten näistä voi tykätä. :D Jään Lunalii odottamaan sun versiota innolla :)

      Poista
  4. Musta nää on oikein söpöt ja sellaset että varmasti katseet kiinnittyy, mutta ymmärrän myös jos et ite tykkää: voi olla että tuo värimaailma vois esimerkiksi olla omilla kynsillä sellanen, josta joko tykkäisi taikka ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ovat ehkä hitusen liian hempeät ja sekavat makuuni. :D

      Poista
  5. hahah nauran tuolle että peukun pöllö näyttää puusta pudonneelta :D minusta se on aika liikkis! Nämähän on hyvin onnistuneet, mun on pitänyt itsekin koittaa pöllöjen tekemistä mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä jos laittais pöllön vaan yhteen kynteen, lopputulos ei ois liian lapsellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois pitänyt itekkin tehä vaan yks pöllö. :D Mulla on niin pienet kynnetkin ettei nuo oikein meinannu sopia kynsille. :P

      Poista