3/23/2013

Neonia ja sulkia

Tänään taas vanha kynsi-idea uusilla väreillä! Olen jo muutaman päivän himoinnut neonvärejä kynsille ja tänään vihdoin sain aikaiseksi laittaa niitä! Kynsille pääsivät w7 Fluorescent pink ja China Glaze Pink voltage. Kuvissa näkee hyvin eron siinä, että kumpi lakka on pinkki ja kumpi ei. Pink voltage on kunnon purkkapinkki, kun taas Fluorescent pink on nimestään huolimatta enemmän korallin värinen, ehkä jopa punertava.

Kuvatulva tiedossa:






Paljon kuvia, eikä varmaan yhdessäkään värit toistu niin kirkkaina kun pitäisi. Kuvio on tuttu näistä kynsistäni. Nyt tein kuvion vähän erisuuntaisesti ja keskelle tuli vaaleansinistä glitteriä. Kuvio on kyllä tosi kiva ja näistä kynsistä tykkään paljon! Yleensä en kehu omia kynsiäni tai pahemmin tykkää niistä, mutta nämä olivat tosi kivat. :) Kynnet oli tietenkin pakko jälleen matata ja rakkaus kynsiin oli valmis. Nämä olivat tosi nopeat tehdä! Ei mennyt varmaan kun maksimissaan puoli tuntia.

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- w7 Fluorescent pink
- China Glaze Pink voltage (nimettömät)
- Musta, valkoinen ja vaaleansininen glitter koristelulakka
- essie matte about you

Tuo Fluorescent pink on kyllä omituinen lakka siitä, että vaikka kuinka kerrostaa sitä, se ei oikeastaan rupea peittämään yhtään paremmin. Kynsillä on sitä 3 kerrosta, mutta en nähnyt mitään eroa kahden tai kolmen kerroksen välillä. Tuo ei kyllä haittaa minua yhtään, lakka on silti ihana.

Muistakaapa arvonta, käykää osallistumassa, jos ette ole jo osallistunut! :)

Mielipiteitä? :)

6 kommenttia:

  1. Näillä väreillä mun mielestä onnistui paremmin kuin sillä tummemmalla väripohjalla tehdyt. :)
    Ja hienon värinen tuo Fluerescent pink lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ite tykkäsin kummastakin, mutta nää on niin paljon pirteemmät että taitavat viedä voiton :)

      Vähän on hämäävä nimi tossa Fluerescent pink lakassa, se kun ei mun silmään ainakaan kovin pinkki ole :) Tosin saatoin muistaa lakan nimen väärin kun oon joskus repinyt nimilapun tosta lakasta irti.

      Poista
  2. Nom. Ei tuossa nimessä muuta väärää oo, paitsi että se on fluorescent pink. :) Phewww, tekee mieli itekki lätkästä tuo käpäliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, en jaksa korjata :D ei ois aikoinaan pitäny repiä noista lakoista nimiä pois.

      Poista
  3. Omm niin ihanat kynnet suoraan sanottuna upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kivaa kun kerrankin itekkin tykkää kynsistä!

      Poista