2/05/2013

Copycat

Näihin kynsiin sain idean täältä, ja ilmeisesti alkuperäinen idea on täältä. Kynnet oli yllättävän helpot tehdä, mutta kuitenkin näyttävät. Omasta versiostani tuli jotenkin mieleen jotkut retro-tapetit. :D Parasta tässä lakkauksessa oli se, ettei tarvinnut kovin vakaata kättä ja ei haitannut vaikka päällyslakka olisi vähän levittänyt lakkoja. Käyttämäni pikakuivattaja essie Good to go ei ole kyllä ikinä levittänyt mitään koristeluja, ja se on todellakin hintansa arvoinen kuivattaja. Essien kanssa lakkaukset ovat pysyneet lohkeilematta viikonkin, kun taas aikaisemmin käyttämäni Cesars Secretin Rapi dry Top coat lohkeili parissa päivässä. Harvemmin kyllä pidän lakkoja putkeen viikon ajan, mutta kerran tuli niin tehtyä. Muuten minulla onkin vähän viha-rakkaussuhde essieen. En voi sietää essien "suomi-sutia"! Omat kynteni ovat niin pienet, että saan lakkaa koko sormenpään aluelle sillä sudilla. Silti kuitenkin aina sorrun ostamaan essieitä, jos halvalla löydän. :D Olen kyllä tyytyväinen näihin kynsiin, täytyy ehdottomasti tehdä toistekin eri väreillä.


















Huh huh, on kyllä huono laatuinen kuva.. Toivottavasti opin pian ottamaan paremmat kuvat. Luonnon valossa olisi varmaan tullut hyviä, mutta en malttanut odottaa auringonnousua ennen kuvien ottamista. Lisäksi uusi kamera vaatii vähän totuttelua.






















Tässä kuvassa kynnet näkyvät selvemmin, vaikkakin Uuno vie kaiken huomion. :D

Kynsissä käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: essie All in one base
- Pohjaväri: OPI Fiercely Fiona (mini)
- Valkoinen ja musta koristelulakka (delia nail art)
- Siniset yksityiskohdat: China glaze Towel boy toy
- Päälle kerros essie Good to go pikakuivattajaa

Huh, olipa avautuminen essiestä! :) Pistetään loppuun vielä Urkistakin kuva, ei mene liian Uuno painotteiseksi tämä blogi. :D


Urkki-neiti :)

6 kommenttia:

  1. Minäkin katsoin samat esikuvat ja ajattelin kokeilla, mutta olin jo ehtinyt unohtaa! Näinköhän tohdin edes kokeilla, sun toteutus on hyvin onnistunut :)

    Ja kissat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toi oli loppuenlopuks aika helppo toteuttaa, ei tarvinnut suoria viivoja saada aikaseks ja se helpottaa kummasti :) Kissat on <3 !

      Poista
  2. Mun oli kanssa pakko testata tätä. : P

    VastaaPoista