2/07/2013

Mod about Barracuda.

Kuten eilen jo vähän lupailin, tein uudet kynnet käyttäen OPI - Mod about you ja Sally Hansen - Barracuda lakkoja. Ensin minulla olikin suuria ajatuksia miten ne värit yhdistäisin, mutta kiekkotestailun jälkeen totesin, että en osaa. :D Lopulta päädyinkin sitten tekemään koristeluteipillä viiva kynnet.

Ensin lakkasin kaikkiin muihin sormiin paitsi nimettömään Mod about youn. Nimetömään laitoin Barracudan. Kumpaakin lakkaa laitoin 2 kerrosta ja se oli ihan riittävän peittävä tulos tässä vaiheessa. Sitten laitoinkin essien Good to go pikakuivattajaa ja lähdin saman tien postiin hakemaan paketin. Täytyy kyllä kehua tuota essietä sen verran, että yhtään ruttua ei tullut kynsiin vaikka tosiaan heti lakan laiton jälkeen lähdin. Ainoa vika tuossa pikakuivattajassa on hinta ja se, että se on ruvennut vähän paksuuntumaan, vaikka en ole käyttänyt kun noin puolet siitä. Laitoinkin eilen ohentajaa siihen ja taas se toimii kun unelma.

Postista kotiutui tällä kertaa hiusvärejä. Huomenna olisikin sitten operaatio kaverin hiustenvärjäys tiedossa. Täytyy katsoa josko ottaisin kuvia vähän tästä hommasta ja laittaisin teille näytille, koska kyseessä on aika iso muodonmuutos.

Mutta sitten takaisin kynsiin. :D Kun olin saanut nuo pohjat tehtyä ja pääsin takaisin kotiin, aloitin koristelut. Mietin pitkään mitä tekisin, ja päädyin sitten kokeilemaan koristeluteippiä viivojen tekoon. Tällä kertaa en kuitenkaan jättänyt teippiä kynsiin, vaan lakkasin päälle lakalla. Kaikki muut sormet saivat kerroksen Barracudaa, paitsi nimetön Mod about youta. Tein tämän homman käsi kerrallaan, ja kun olin saanut kaikkiin sormiin lakat, otin teipit irti. ja tältä näytti lopputulos:

Pahoittelut kauheista kynsinauhoista.






















Itse tykästyin kovasti näihin kynsiin, vaikka värimaailma ei ehkä ole niin itseäni. :) Kynsistä tuli todella hempeän näköiset, mutta ihan kivaa vaihtelua. Teippaukset onnistuivat yllättävän hyvin. Muutamassa sormessa päällyslakka levitti vähän teippauksen rajoja niin, että niistä tuli vähän epäselvät. Hyvät kynnet, mutta luultavasti tänään taas jotain uutta.

Kynsiin käytetyt tuotteet:
- essie all in one base (aluslakka)
- OPI mod about you ja Sally Hansen Barracuda
- Raidoitukseen koristeluteippi
- essie Good to go pikauivattaja (2 kerrosta)

Mitäs piditte kynsistä? Onko lukijoilla kiinnostusta nähdä kuvia huomisesta hiustenvärjäyksestä? 

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kuvan laatu on taas vähän HNNGH. Näyttää livenä vähemmän muhkuraiselta :D

      Poista
  2. Kivat kynnet =)
    Minulla olisi ainakin mielenkiintoa nähdä hiusten värjäyksesi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kävinkin tänään tekemässä sen hiustenvärjäyksen, voisin vaikka siitä vähän kirjoitella ja laittaa lähtötilanteesta ja valmiista tukasta kuvat. :)

      Poista
  3. Noi on ihanat yhdessä! Onneksi pääsivät hyvään kotiin ;D

    VastaaPoista