2/22/2013

Sulkamaiset kynnet

Vihdoinkin pitkän pahan kynsikarman jälkeen sain omasta mielestä tosi kivat kynnet aikaiseksi! Siskoni Katja  oli tehnyt hauskat sulkakynnet, ja näköjään päädyin hitusen varastamaan ideaa häneltä. :D Lopullinen kuosi löytyi kun Googlettelin nail art sanalla ja etsin kuvahaulla tuloksia. Valitettavasti en enää löydä tuota kuosia, mutta linkittäkää jos satutte törmäämään siihen. :) Kynnethän eivät ole yhtään samanlaiset kuin Katjan, mutta samaa sulkamaisuutta on havaittavissa.

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi ostaa uusi musta ja valkoinen koristelulakka. Vanhat mitkä minulla on, ovat Delia nail art lakat, jotka olen ostanut Mikko Keskiseltä joskus kynsihulluuden alkuaikoina. Tuskailinkin sitten aikani sitä, ettei kyseisiä lakkoja varmaan enää saa mistään, kunnes sain älynväläyksen! Miksi en vain laittaisi normaalia mustaa ja valkoista lakkaa noihin koristelulakkapulloihin?! Olen suorastaan järkyttynyt etten ole aikaisemmin tätäkään tajunnut. :D Noh, laitoin lakkaa pulloihin ja taas saa aikaiseksi siistejä koristeluja! Musta koristelulakka onkin sitten nykyään Gina Tricotin Black (on muuten superhyvä musta lakka) ja valkoinen w7 White (ja tämä on ehdottomasti paras valkoinen ikinä).

Siirrytäänpäs sitten kuviin. Ensimmäisenä harjoituskappale, jonka tein kiekolle:Tästä kokeilukappaleesta rohkaistuneena päätin lähteä toteuttamaan samaa kuosia kynsille, ja tällaiset niistä tuli:


Peukussa kuvio onnisui parhaiten.

Luonnonvalossa.


Tykkään kovasti näistä kynsistä kyllä! Viime aikoina on tullut harrastettua paljon käsin koristelemista ja kyllähän sen huomaa, että se alkaa pikkuhiljaa sujumaan. :) On vaan tosi vaikea keksiä uusia koristeluideoita, mutta onneksi Google ja Kynsikoristelu-ryhmä Facebookissa on kavereita tässäkin. Tietenkin myös muiden blogeista löytyy välillä hauskoja ideoita kokeiluihin.

Käytetyt lakat:

- essie All in one base
- Mavala New York (pohja)
- Musta, valkoinen ja kultaglitter koristelulakat (Delia nail art)
- Pikakuivattajamix

Mielipiteitä? :)


8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) tuo harmaan, mustan ja valkoisen yhdistelmä näyttää tosi hienolta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mietin pitkään et minkä lakan laittasin pohjalle ja päädyin sit harmaaseen ku en sitä oo ainakaa vuoteen käyttäny... :D

   Poista
 2. Kehuinkin näitä jo Fb:n puolella, mut kehun vielä uudestaan. Aivan ihanat :) Mustan, valkoisen ja harmaan yhdistelmä iskee muhun aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)tykästyin itekkin kyllä tähän väriyhdistelmään. Oon aikasemmin vierastanut jonkin verran harmaata, mutta nyt jotenkin tuntu ihan siltä että sitähän voi käyttääkkin :D Vielä ku löytäsin vähän vaaleemman harmaan lakan. :P

   Poista
 3. Tosi nätit kynnet! 8) Joudun varmaan varastaan idean sulta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Saat ihan luvan kanssa varastaa! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itekkin tykkäsin näistä kyllä paljon. :) Tervetuloa lukijaksi!

   Poista