2/24/2013

Kevyesti liukuvärjätyt kukat

Rankan viikonlopun jälkeen onkin taas hyvä aika esitellä uusia kynsiä! Viihdyin tähän iltaan asti edellisissä sulkakynsissä ja nyt teki mieli tehdä jotain vähän pirteämpää. Sainkin taas pitkästä aikaa tehdä myös yhden teepussipaikan oikean käden etusormen kynteen, kiitos viikonloppukännin. Eipähän tarvinnut onneksi lyhentää kaikkia kynsiä.

Tänään tulikin parturoitua oikein urakalla, peräti neljät hiukset leikkasin. Vanhat kynnet olikin tämän ruljanssin jäljiltä sen näköiset, että uutta putkeen vaan. Halusin tehdä vähän kirkkaammat kynnet taas vaihteeksi, ja valkkasinkin hyllystä BYS:n Prima ballerina lakan. Lakka on semmonen hiukan persikkaan taittava tuksupinkki. Enpä ollut tätä aikaisemmin vielä testannut ja vaatii kyllä pientä totuttelua tämä väri. Jotenkin tuntuu, että tämä ei oikein sovi ihonväriini. No, tulipahan testattua ja eiköhän tuo hyllyyn saa jäädä. 

Mennäänpä sitten itse asiaan eli kuviin: 






















Pahoittelut salamavalolla otetuista kuvista, ei oikein ole luonnonvaloa tähän aikaan vuorokaudesta tarjolla. Kynsissä on olevinaan jonkinlaisia kukkia, tiedä siitä sitten onko ne sellaisia vai ei. :D Kukkien pitäisi myöskin olla kevyesti liukuvärjätyt, mutta sekään ei valitettavasti kunnolla kuvista välity. Ihan semikivat kynnet, mutta huomenna varmaan taas jotain muuta, eikä tuksulinja jatku. :D

Käytetyt tuotteet:

- essie All in one base
- BYS Prima ballerina
-w7 white ja Shirley temple (liukuvärissä)
- Musta, valkoinen, kultaglitter ja punainen glitter koristelulakat
- Pikakuivattaja mix

Tuksut vai ei?

4 kommenttia:

  1. Mun on pitäny testata kanssa tällasia, mutta epäilen, että käsi ei olis tarpeeks vakaa....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä toi oma käsikään kyllä parhaimmillaan ollu.. :D

      Poista
  2. Oikein nätit, ei mulle tullut Tuksu mieleen ennenkuin kysyit - kai ne sopis myös sille :)

    Liityn seuraajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ite saan tosta pohjaväristä tuksufibat. :D

      Tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista