2/18/2013

Kokoelman esittelyä

Täällä taas! Tuli epähuomiossa pidettyä pieni tauko kirjoittelusta viikonlopun ajan. Perjantaina meidän toinen hiiri kuoli (vihdoin), mutta olihan se vähän surullista. :( Nyt käy sitten jäljelle jäänyttä hiirtä kauheasti sääliksi, kun se on ihan masentunut kun veli kuoli. Lisäksi kuvittelin, että minulla olisi tänään taas uudet kynnet esiteltävänä. NOT. Pääsin kynsien kanssa jälleen tilaan, jossa pystyin vain ajattelemaan: Oh god.... Ja facepalm perään.

No, hätä ei ole tämän näköinen, ajattelin nimittäin esitellä teille kaikki w7 lakat, jotka tällä hetkellä löytyy hyllystä. Itse tykkään kovasti w7:sta lakkamerkkinä! Olen suurimman osan lakoista ostanut Tuurista, mutta myös Mimax myy kyseistä merkkiä. Tuurissa lakat ovat maksaneet 1,95-2,95 euroa, kun taas Mimaxilla lakat ovat tällä hetkellä 5 euroa kappale. Itse tosin olisin valmis maksamaan ainakin muutamasta lakasta tuon 5 euroa. Pullojen koko on 15 ml eli mukavan kokoinen pullo hintaansa nähden. Lisäksi kaikki lakat ovat olleet laadultaan hyviä. Eiköhän siirrytä kuviin, niitä tulee muutamia. Lakkojen nimet lueteltu vasemmalta oikealle.


Silver dazzle, Gold dazzle, Orange dazzle, Red dazzle ja Pink dazzle

 Näistä lakoista Red dazzle on ehdottomasti lempparein. W7 dazzle lakat ovat pääosin glitterlakkoja kirkkaalla pohjalla, mutta pari poikkeusta löytyy heti tästä kuvasta. Orange dazzlessa ja Red dazzlessa on kummassakin värikäs pohja. Orange dazzlessa oranssi ja Red dazzlessa punainen. Red dazzle ainakin on hyvin peittävä, Orange dazzlea en ole varmaan edes testannut....

Purple dazzle, Cosmic purple, Cosmic mauve ja Blue diamonds

 Cosmic purple on näistä peittävin tapaus. Siinä on violetilla pohjalla sinisiä, pinkkejä ja violettejä glittereitä, joskin joissain pulloissa on myös hopeaa mukana. Blue diamonds on hiukan isompaa glitteriä kirkkaassa pohjassa.

Blue dazzle, Cosmic blue, Green dazzle ja Cosmic green




Blue dazzlesta on myös olemassa kahta hiukan erilaista lakkaa. Toinen on pelkkä sininen glitterlakka kirkkaalla pohjalla ja toisessa on hopeaa myös mukana. Cosmic blue ja cosmic green ovat kumpikin hyviä peittämään.

Multi-dazzle, Cosmic black, Salt 'n' pepper, Lava flow ja Mosaic












Tässä kuvassa on kyllä muutama lemppari w7:lta! Halvaksi merkiksi tekee kyllä kivoja lakkoja. Suosittelen jokaista hankkimaan nuo kolme viimeistä lakkaa!

Moondust, Graphite, Fluerescent pink, Metallic venus ja White












Moondust on kiva lakka, pakattu täyteen pientä mikroglitteriä. Koostumuksensa ansiosta myös helppo poistaa. Fluerescent pink, ihana pirtsakka kesälakka, peittää ilman valkoista lakkaa. Metallic venus on duochrome lakka. White on ehdottomasti paras valkoinen lakka ikinä.

Fluffy duck, Mojito, Strawberry daiquiri ja Shirley temple













Nämä eivät ole kovin peittäviä yksinään, joten jos näitä hankkii, suosittelen kerrostamaan toisen lakan päälle. Keväällä tai kesällä pääsevät varmasti kovaan käyttöön!

Miltäpä w7 vaikuttaa merkkinä? Tuliko jostain lakasta PAKKO SAADA-tunne? :)

2 kommenttia:

  1. Ugh toi Salt'n'pepper huutaa mun nimeä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimaxilta tilaamaan? ;) Tai sit ebaysta. Mut aikalailla sama hinta lakalle on kummassakin, ebaysta voisi vaan löytää ilman toimituskuluja. :)

      Poista