2/21/2013

Black bird fail

Miks musta tuntuu, että mulla on jatkuva kynsifail päivä.. Ajatukset on kyllä hyviä, mutta toteutus ei oikein toimi. Noh, esittelen nyt nämä tämän päivän kynsifailuretkin, onpahan jotain kirjotettavaa tälle päivälle. Minulle tuli eilen postissa paketti, josta löytyi essien matte about you ja halusin pitkästä aikaa tehdä mattakynnet. Ajatus oli hyvä, mutta sitten iskikin ongelma millä lakoilla lakkaisin. Nappasin sitten hyllystä Tiia Vanhatapio by Seppälä Black birdin. On muuten tosi kiva lakka, onneksi sain tämän! Yhdellä kerroksella peitti varsin hyvin ja levittäminen oli helppoa. Tämän jälkeen päästäänkin siihen FAIL-osioon.

Fail numero 1: "Hmm, haluan laittaa w7 Salt n pepperiä ja mosaicia lisäksi." Juu, ei mennyt kuin Strömsössä.

Fail numero 2: " En jaksa poistaa lakkoja, vedän vain uuden kerroksen Black birdiä epäonnistuneen koristelun päälle." Joo, kivan röpelöiset kynnet tuli.

Fail numero 3: " Tuliskohan näistä mattaisemmat, jos laitan mattapäällyslakan.." No, tulihan niistä ehkä vähän, mutta tuli myös kauniita valkoisia mattaisia ilmakuplia.

Tässä vaiheessa kello oli 2 yöllä ja päätin, että huomenna koristelen sitten paremmilla hermoilla. Tässä kohtaa pääsemmekin kohtaan:

Fail numero 4: "Uu, oonkin halunnut käyttää tuota Strgazer 307 lakkaa jo kauan, käytämpä sitä." Joo on kiva lakka, mutta jälleen toteuttaminen ontuu.

Fail numero 5: "Joo maalarinteipillä teen kivat kuviot tuolla Stargazerilla." En tehnyt.

Nyt olin jo sillä fiiliksellä, että pitäkää lakkanne, minä lopetan. No, katsotaan niitä kuvia silti:





















En kommentoi mitenkään tätä epäonnistumista. Onneksi Stargazer on edelleen kiva.

Nyt kyllä harmittaa kun en eilen muistanut ottaa kuvia hiusoperaatiostani. Minulla on punainen tukka, jossa oli jonkinmoinen musta osio. Päätin luopua mustasta osiosta, syystä että on vaikea tehdä itselleen kaksiväristä tyveä. Eilen sitten äitee vaalensi pienellä opastuksella mustan pois ja laitoin koko päähän taas punaisen värin. Onneksi sentään tukka on nyt hyvin.

Muilla huono kynsipäivä?

2 kommenttia:

  1. Musta noi on hienot! Mutta ymmärrän sun fiiliksen, mulla on jatkunu kynsifailit jo varmaan pari viikkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ärsyttää ku ajatus ja toteutus ei kohtaa. :D Ehkä nyt on jotain pahaa kynsikarmaa liikkeellä.. :P

      Poista