2/06/2013

Uutuuksia!

Tein Wasting lifestylen Emman kanssa vaihtarit. Ensin toimin hänelle ja muutamalle muulle diilerinä, ja kävin hakemassa Tuurista Orlyn lakkoja, jotka olivat 3 euroa/kpl. Lopulta päädyin kuitenkin tekemään Emman kanssa vaihtarit, jossa itse lähetin hänelle kolme hänen tilaamaansa Orlya, w7 Mosaicin ja Color clubin Wink wink twinklen. Color club oli oma lakkani, mutta se ei oikein säväyttänyt. Vaihtarina sainkin sitten itse valita muutamista lakoista haluamani. Päädyin sitten seuraaviin:

Vasemmalta: Sally Hansen - Barracuda, OPI - Mod about you, Catherine Arley -  668,  Tiia Vanhatapio by Seppälä Moss ja Black bird















Kuten kuvasta huomaa, Black bird ei ole omassa pullossaan. Sille oli matkalla käynyt jotain ja kaula oli katkennut. Onneksi lakka ei ollut päässyt kuivumaan ja sain otettua sitä talteen vanhaan Aden cosmeticsin Ridgefiller-aluslakkapulloon. Vaaleat laikut lakassa ovat juurikin jämiä aluslakasta, mutta ne eivät ainakaan kiekolle lakattaessa vaikuttaneet lopputulokseen. Emma tarjoutui kyllä lähettämään minulle uuden pullon, mutta en kokenut sitä tarpeelliseksi. Lakat olivat kuitenkin hyvin pakattu ja sain tuota lakkaa pullolisen talteen. :) Tämä olikin ensimmäinen kerta kun lakka hajoaa matkalla.

Olin kyllä todella tyytyväinen tulokkaisiin, ja ehkä tänään myöhemmin teen kynnet Barracudalla ja Mod about you:lla. Kiekolla ne näyttävät niin ihanilta vierekkäin. :3 Iso kiitos Emmalle vielä vaihtareista, oli oikein mukava jälleen asioida kanssasi! Toivottavasti pakettisi tulee pian perille ehjänä!

Sitten muuta asiaa, nimittäin aivan mahtavaa, että blogini on saanut jo nyt noin monta lukijaa! Tervetuloa kaikille! :) Kiva nähdä, että pari ensimmäistä postausta veti jo noin monta lukijaa paikalle! Toivottavasti vanhat lukijat pysyvät mukana vielä pitkään ja uusia tulee niin löytyy itseltäkin inspiraatiota kirjoittaa. :)

Palataan taas huomenna asiaan, toivon mukaan uusien kynsien kanssa. :) Olisiko lukijoilla kiinnostusta nähdä kaikki kynsilakkani tai miten säilytän niitä?

Mitäs mieltä lukijat ovat lakoista, onko omaan mieleen? Onko teillä ikinä hajonnut lakkoja postin mukana?


9 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja sait! :) Minulla hajosi joulukuussa OPIn I Lily Love You matkalla :( Onneksi myyjä oli reilu ja lähetti uuden tilalle :)

    Tässä minun blogini että katsasta jos riittää mielenkiintoa http://emmminn.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou, I Lily Love You on kyll upee, onneks sait uuden tilalle! :)Olisin tosiaan saanut uuden lakan tilalle, mutta ajattelin ettei se ole tarpeen kun kuitenkin sain pullotettua tuota Black birdiä talteen. Ja lakka oli kuitenkin hyvin pakattu :)

      Minäpä vilkasen, Ihana aina löytää uusia blogeja luettavaks! Mulla on niin tylsä elämä, että istun melkein kaikki yöt tietokoneella blogeja lukemassa :)

      Poista
  2. Omnom! Näyttää hyvältä nuo kaikki!

    VastaaPoista
  3. Liityin lukijaksi :)
    Miulla on aika monestikin hajonnut lakkoja, vaikka olisikin hyvin pakattu, niin silti ne joskus menee rikki :/
    Onneksi myyjät/yritykset on reiluja, että korvaa ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tervetuloa! :) Mitenköhän ne postissa nakkelee noita paketteja kun lakkoja menee rikki, vaikka ois kuinka hyvin pakattu. :D

      Poista
  4. KIITOS Salla vielä kerran, sain _viimeinkin_ kirjoitettua postauksen tästä diilistä: http://wastinglifestyle.fi/?p=1269

    VastaaPoista