2/20/2013

Levinneet kissit!

Ihan aluksi pakko sanoa: tosi kiva nähdä, että uusia lukijoita on tullut noin monta! Olin ihan hämmästynyt kun kirjauduin bloggeriin ja näin seuraajien määrän! :) Eli tervetuloa uusille lukijoille, ja ihanaa, että vanhatkin ovat pysyneet mukana!

Tämän päivän kynnet ovatkin vilahtaneet jo eilen Facebookissa, mutta pistetään ne nyt tännekkin. Aluksi minulla oli ihan toisenlaiset suunnitelmat näihin kynsiin, mutta parin epäonnistuneen leimausyrityksen jälkeen päädyin näihin. En jaksanut edes välittää vähän levähtäneistä leimoista. Ensin tarkoitukseni oli leimata perhosia ja ne epäonnistui täydellisesti. Sen jälkeen meinasin leimata kukkia, mutta kuvio ei jostain syystä oikein ottanut onnistuakseen. :S Lopuksi bongasinkin sitten kissakuvion, ja kissaihmisenä olinkin ihan myyty sille. :) Otin kerrankin kuvia myös eri vaiheista, enkä vaan valmiista lopputuloksesta! Aloitetaanpas sitten kuvien katselu!


















Tämä China Glazen Pink voltage on kyllä ehdottomasti ihanin pinkki lakka mikä minulla on! Kerroksia tässä vaiheessa on 2 ja se oli toistaiseksi riittävä. Kuten kaikki kuvasta huomaavat, tämä kuivuu mattapintaiseksi.
















Seuraavaksi laitoin kynsille 2 kerrosta w7 Strawberry daiquiry lakkaa. Tosi nätti pinkki lakka pienellä vaaleanpunaisella shimmerillä. Jossain kulmassa lakasta pystyy erottamaan myös kultaista kimallusta. En ole ikinä kokeillut tätä lakkaa yksistään, kiekolla peittokyky ainakin näyttää todella huonolta. Kuvia tästä lakasta on mahdoton ottaa, kannattaa kokeilla Googlettaa lakkaa, jos swatchit kiinnostavat. Tämän lakan olen ostanut Tuurista (ylläri..).




















Lopuksi sitten aloin leimailemaan, ja kuten kerroin jo aikaisemmin, ei se oikein meinannut onnistua. Tällainen oli kuitenkin lopputulos ja tykkään näistä kovasti! Ihanan pirtsakat kynnet tuli tämän talvisen harmauden keskelle. :)

Käytetyt lakat:

- essie All in one base
- China Glaze Pink voltage x2
- w7 Stawberry daiquiry x2
- Leimaukset Gina Tricot Black, XL-laatta U (Mimaxilta)
- Pikakuivattajamix päälle

Täytyy kyllä muutama sananen sanoa tuosta XL-laatasta. Tilasin sen aika kauan aikaa sitten ja olenkin ollut siihen ihan tyytyväinen. Ainoa ongelma minkä olen löytänyt, on se että osa kuvista on niin pienillä/matalilla kaiverruksilla tehty, ettei niitä pysty leimaamaan. :S Olen muutaman sellaisen kuvan löytänyt tuosta laatasta, ja on harmi kun olen siitä kuitenkin maksanut. Onko muilla laatan omistajilla sama ongelma?

Tykkäävätkö lukijat käyttää kirkkaita lakkoja talven harmauden keskellä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti