2/26/2013

Holoilua

Eilisen kynsifailuren jälkeen piti keksiä jotain uutta kynsille. Ulkona oli tosi nätti auringonpaiste, joten holot esiin ja kynsille! Ensimmäisenä tulikin sitten valinnanvaikeus, että mitkä holot pääsevät kynsille. Omistan muutaman kunnon holon ja muutaman vähän vähemmän holon lakan. Päätin sitten ottaa Perfect holographicin sinisen ja Laylan ocean rush lakat ja tehdä niillä. Nimettömään pääsi Layla, koska sitä olen jo joskus aikaisemminkin kokeillut. Perfect holographic pääsi sitten muihin kynsiin.

Kummankin lakan levittäminen oli ihan hirveää, koloja tuli koko ajan ja alempi lakkakerros lähti vetäytymään kuivuessaan. En omista Aqua basea, se olisi varmasti helpottanut tätäkin hommaa paljon. Kerroksia tuli kynsille 3 ja osaan 4, koska pikakuivattaja pilasi pinnan ja se piti peittää. Pistetäänpä muutama samanlainen kuva sitten:
























Tuo on kyllä hintansa arvoinen tuo Perfect holographicin lakka! Kyseinen lakka maksaa tosiaan n. euron! Pullo taitaapi olla 5ml. Ainoa ärsyttävä asia lakassa on se, että nuo holopartikkelit pakkautuu pullon pohjalle, eikä ne lähde millään ravistelemallakaan liikkeelle. Pidänkin lakkaa ennen käyttöä hetken väärin päin pystyssä, jotta holot lähtee liikkeelle. Varsin mukava tuttavuus kuitenkin. :) Koristeluja en tällä kertaa laittanut, huomenna ehkä sitten tuunaan nämä.

Käytetyt tuotteet:

- essie All in one base
- Perfect holographic H4
- Layla Ocean rush
(-pikakuivattaja mix)

Holoiliko muut auringon kunniaksi? :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo kynnet! :D Kummatkin lakat ovat tosi kivan näköisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo nuo on kyllä ihania, täytyy kesällä sitten käyttää ahkerammin, ovat aika vaatimattoman näkösiä ilman auringonvaloa. :D

      Poista