2/08/2013

Kaverin muodonmuutos

Kävin tänään tekemässä pitkästä aikaa parturointihommia! Kaverini on ollut vuosia blondi, ja viime blondauksessa hänelle oli käynyt pieni vahinko. Tukka katkesi pääliosasta poikki, noin 5-10 sentin mittaiseksi. Lisäksi kaverini oma hius on sen verran tummaa, että tyvikasvu näkyi todella nopeasti. Päätimme sitten lähteä toteuttamaan pientä muodonmuutosta, jotta kaverini pääsisi eroon vaalentamisesta. Lisäksi leikkasin tukasta noin 5cm pois.

Kaverini oli avoin kaikille hiusväri ehdotuksille, ainoa ehto oli ettei liian tummaa tai punaista tukkaa tehdä. Päädyimme sitten kolmiväriseen vaihtoehtoon, jossa laitettiin raitoja vaaleanruskealla ja lisäksi jätimme vaaleista hiuksista ohuita raitoja joukkoon. Uusi pohjaväri oli pari astetta raitoja tummempi.

Aloitin muodonmuutoksen hiustenleikkauksella. Hiusmalli pysyi samana, ainoastaan pituutta otettiin latvoista pois. En tajunnut ottaa kuvaa ennen leikkausta, mutta siinä ei mitään radikaalia tapahtunut. Tämän jälkeen aloitettiin sitten suuri värjäysurakka. Tässä lähtötilanne leikkauksen jälkeen:

Pahoittelut oudosta rajauksesta, oli pakko muokata miehekettä kuvasta ulos. :D






















Kuten kuvasta näkee, hiukset ovat melkoisen vaurioituneet. Lisäksi kaverini oli mennyt nukkumaan kostealla tukalla, joka tekee vähän lisää pörröefektiä. Värjäyksen tein Cutrinin väreillä, jotka tilasin aikaisemmin eräästä hiustukusta. Koulussa, josta valmistuin, oli käytössä Cutrinin värit, joten ne ovat tutut jo parin vuoden takaa. Cutrinin värit ovat ihan ok, joskin melko kalliita.

Tältä näyttää lopputulos:

Valmis tukka!






















Muutos oli mielestäni todella hyvä, ja mikä tärkeintä, myös kaverini oli oikein tyytyväinen. Uusi väri toivottavasti auttaa pidentämään värjäysväliä, kun tyvikasvu ei näy niin selvästi. Jouduin ottamaan jälkimmäisen kuvan salamalla, koska ulkona oli tullut jo liian pimeää kuvien ottoon. Siinä oli nyt pieni tarinointi hiuksista, kysyä saa jos jäi kysyttävää. :)

Miltäs kaverin hiukset näyttää? Oliko hyvä muutos?




8 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköiset hiukset tuli kaverillesi :) minulla on itsellänikin aika kärsineet hiukset kun olen niitä tummista blondaillut ja värjäillyt punaiseksi useamman kerran tässä lähivuosina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olin itsekkin kyllä tyytyväinen, noin vaalea pohja kun asettaa vähän haasteita värjäykseen :P Itsellänikin tehtiin kouluaikaan pieni muodonmuutos tummasta punaiseen, ja tukka oli hetken sen näköinenkin :D Nykyään tukka tosin pysyy huippukunnossa kun laitan kestovärin vain tyveen, muuhun tukkaan suoraväriä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikös? :P Ja kiilteleekin nätisti! peeäs, unohin aqua basen ja decalsit teille :D

      Poista
    2. Odottavat sitten seuraavaa kertaa... :D

      Poista
  3. Wow, paljon paremman ja terveemmän näköset hiukset tuli. :) Tosi kivat!

    VastaaPoista