2/11/2013

Holomaiset uutuudet

Viime viikolla kotiutui taas muutama uusi lakka! Nämä kaikki Katja oli kiltisti minulle tilannut, ihan pyytämättä. :D Kaikki lakat ovat ilmeisesti osoitteesta http://beautycosmetic.biz/. Lakat ovat kaikki myöskin holoja, osa enemmän, osa vähemmän.

Perfect holographic 4 ja 6. Moyra No.43 ja Catherine Arley 800















 Yritin epätoivoisesti ottaa swatchkuvat näistä, mutta ei tullut mitään. Siispä lainaan jälleen Katjan blogia tähän tarkoitukseen. Tämän  postauksen lopusta löytyy swatchit Perfect holographic lakoille. Olen kyllä järkyttynyt noiden lakkojen holomaisuudesta! Kyseiset lakat maksoivat noin euron, mutta niissä on aivan mieletön holoefekti! Todellakin rahansa arvoisia. Olen kuolannut ikuisuuden tuota Catherine Arleyn punaista hololakkaa, ja nyt se on vihdoin minun. Harmi vaan kun siinä ei holoefekti näy kovin hyvin, kuten ei myöskään tuossa Moyran lakassa. Onneksi värit ovat kuitenkin kummassakin niin kivat ettei kunnon holoefektin puute haittaa.

En ole vielä kynsille kerennyt laittaa mitään noista lakoista, joten laadusta en osaa sanoa oikein mitään. Kiekolle lakatessa kuitenkin kaikki vaikutti oikein lupaavalta.

Tänään pitäisi taas keksiä uusia kynsiä itselleen. Pää vaan lyö ihan tyhjää ajatusten kanssa, mutta enköhän jonkinlaiset kynnet hutaise taas. Jos en kynsiä lakkaa tänään, niin voisin kuvata vaikka kaikki kynsilakkani ja esitellä ne teille huomenna. Tämän päivän postaus kun taitaa jäädä melko lyhyeksi niin huomiseksi saisi ainakin asiaa.

Miltäs lakat näyttää? Omistatteko kenties itse joitain nuista lakoista?

2 kommenttia: