2/14/2013

Karvakaverit

Hyvää ystävänpäivää kaikille mahtaville lukijoille! :) Tänään ajattelin teille tehdä ystävänpäivään sopivan postauksen, ja koska minulla ei ihmiskavereita ole (no on mulla oikeesti) niin esittelen teille meidän tämänhetkiset karvaiset kaverit! Eli muistakin elukoista kuvia tulossa kun pelkistä kissoista. :D

Aloitetaan vaikkapa kissoista, voisin kertoa niistäkin pikkusen.

Uuno (onnellinen kissa..)
Urkki
























Uuno ja Urkki tulivat meille elokuussa 2012. Kissit ovat sisaruksia ja ihan tavallisia maatiaiskissoja kumpikin. Uuno on (kuten nimestä voi päätellä) poika ja Urkki tyttö. Uunon leikkuutin marraskuussa, joten ei tarvitse pelätä keharikissinpentuja. Urkkia en ole vielä leikkuuttanut, koska iästään huolimatta se on suhteettoman pieni vieläkin. Urkki on kissoista se älykkäämpi (nainen kun on....) ja sen lemppariharrastus on ehdottomasti leluhiirien noutaminen. Sen kanssa voi tuntikausia heitellä leluhiiriä ja se aina tuo ne takaisin, joskus jopa kädelle asti! Uuno taas on melko laiska kissa, varsinkin leikkauksen jälkeen siitä on tullut laiska pötköttäjä. Tosin välillä se intoutuu jahtaamaan Urkkia ja sitä rallia on kauhea katsoa. Kissat ovat kuitenkin tosi suloisia tapauksia kumpikin ja ne nukkuvat vieressä joka yö. :')

Sitten päästäänkin niihin elukoihin, jotka olen maininnut, mutta kuvia ette ole nähneet. Seuraavaksi esittelyyn pääsevät meidän jyrsijät eli marsut ja okahiiret! Marsuista juttua ensin, niistä saatan keksiä jotain sanottavaakin.

Kasperi



















Tässä kuvassa näkyykin revennyt korva.















Kasperi Laine eli Kasperi aka Kassupissu aka Pisperi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kuten tällä marsullakin. Kasperi tuli meille syyskuussa 2011 ja se on syntynyt 28.6.2011. Rodultaan Kasperi on Englannin crest. Pisperi on haettu eläinkaupasta ja se oli alkuun todella ujo ja arka. Meillä ei ollut alkuun kun yksi marsu, mutta koska marsut kaipaavat yleensä edes yhden kaverin itselleen, otimme vajaan kuukauden päästä toisen marsun. Kaverin tultua meille, Pisperi muuttui kun eri marsuksi. Siitä tuli todella iloinen ja sosiaalinen marsu. Pisperi ei ole vieläkään mikään sylivauva, mutta pörisee aina kun sylissä on rapsuteltavana. Kasperin toinen korva on revennyt halki, muistona tappelusta marsukaverin kanssa. Siitä ei onneksi ole mitään haittaa sille.
Wayne Mark Rooney














On sillä myös pää, vaikka kaikki sitä aina epäileekin.















Toinen marsumme onkin sitten astetta hurjemman näköinen kaveri. Wayne Mark Rooney eli Wayne Mark marsu aka Wayne Mark Pötpöt. :D Wayne haettiin Kasperille kaveriksi Alavudelta lokakuussa 2011. Sen tarkka syntymäpäivä ei ole tiedossa, mutta se on noin kuukauden vanhempi kuin Kasperi, eli jossain toukokuun lopulla se on syntynyt. Wayne on sekarotuinen, mutta ainakin jompikumpi sen vanhemmista on Lunkaryan peruaani, ja Waynekin näyttää ihan kyseisen rodun edustajalta. Wayne on huomattavasti rauhallisempi kuin kaverinsa, ja viihtyisi sylissä tuntikausia. Kuten kuvasta voi päätellä, tähän marsuun pääsen myös harjoittelemaan parturointitaitoja. Waynen turkki kasvaa todella nopeasti todella pitkäksi ja itse yritän sitä trimmailla välillä kuosiinsa. Alkuun myös Wayne oli todella arka, luultavasti siitä syystä ettei sitä oltu käsitelty juurikaan paikassa, josta se haettiin.

Ja lopuksi vielä meidän vanhukset, eli Okahiiri veljekset Gary ja Tony. En osaa kuvan perusteella sanoa kumpi on kumpi. Nämä veljekset tulivat meille muistaakseni 2011 keväällä tai kesällä siskoltani. Hiiret eivät ole käsikesyjä, ja ne purevat todella kovaa jos saavat sormen suuhunsa. Näiden kanssa onkin melkoista taiteilua, että saa häkin siivottua. Kaikkia varmasti kiinnostaa, miksi kutsun näitä vanhuksiksi. Syy siihen on se, että nämä ei vissiin ajatellut ikinä kuolla, koska täyttävät huhtikuun alussa jo 4 vuotta! Se on hiirelle jo todella pitkä ikä. Ilmeisesti nämä ovat niin hyvällä hoidolla. Kissojen lempparihommaa on katsella hiiriä, mutta ne eivät todellakaan uskalla koskea näihin.


Gary ja Tony



















Siinä oli jonkinmoinen esittely elukoista. :) Toivottavasti oli hauska lukea nuista palleroista. :) Tuli melko pitkä juttu, mutta jos jäi vielä jotain kysyttävää, kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

Mitä elukoita lukijat omistavat? :)

Edit. Toinen hiiri kuoli 15.2. Eli päivä tämän tekstin julkaisun jälkeen.

11 kommenttia:

  1. Voi hiiret sentään.. :D Ne on luultavasti kuolemattomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alan kans epäillä samaa. :P Huomasitko ton friikin Uunon tuolla pispereiden kuvien taustalla ;D

      Poista
  2. uauauaua. miu sukulais miehen nimi oli urkki.. karmeeta kuulla et tyttö kissan nimenä on urkki.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Oli vaikee keksii nimeä kissoille ja halusin ehdottomasti et kummankin nimi alkaa samalla kirjaimella :D Ensin keksittiin Uuno ja sit oliki ongelma et mikä tytölle nimeks ja siitä tulikin sit Urkki :P Urkki ja Lurkki ois vaa ollu vielä parempi.

      Poista
  3. Oikeesti mää jo rukoilen et noi hiiret kuolis pois, miten ne vaa jaksaa ja jaksaa sinnitellä ? :DD Hohoh ! Ikävä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on jotain superhiiriä! :D ne on edelleen täysin virkeitä ja terveitä! En tajuu niitä. Akka <3

      Poista
  4. Ihana ja hauska postaus sun vauveleista :-) <3 -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, vaavit on söpöjä. :) <3 varsinkin toi wayne mark on aika hauskan näkönen :D

      Poista
  5. Ei olis pitänyt puhua hiiruista pahaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii. Nyt toi toinen hiiri onkin ihan masis. :( Sekin varmaan kuolee kohta.

      Poista