2/05/2013

Aloitus.

Jaahas, oli sitä sitten itsekkin aloitettava blogin kirjoittaminen. Alkuun voisin varmaan kertoa itsestäni vähän. Elikkäs, olen kohta 21-vuotias naisenalku Keski-suomesta. Valmistuin parturi-kampaajaksi joulukuussa 2012, mutta tällä hetkellä olen työttömänä. Päivät kuluvatkin mukavasti lemppariharrastuksen eli kynsien lakkailun parissa. Muita harrastuksia ei juuri olekkaan, mutta toivottavasti tästä tulee yksi sellainen. Lisäkseni tässä huushollissa asuvat avomieheni, kissamme Uuno ja Urkki, marsu-pojat Kasperi ja Wayne Mark Rooney (:D) ja Okahiiri veljekset Gary ja Tony.

Kuten jo mainitsinkin, kynsien lakkailu on lähellä sydäntä. Tämän blogin tarkoituksena onkin päästä hehkuttamaan uusia lakkoja ja esittelemään omia räpellyksiä. Muutkin kosmetiikkatuotteet pääsevät varmasti mukaan, ja ehkäpä jossain vaiheessa voisin jonkinlaisia hiusjuttujakin esitellä. Toki silloin tällöin saattaa elukat tulla myöskin esittäytymään. :)


Uuno-kissa
















Kynsilakkakokoelma on tällä hetkellä noin 180 lakkaa, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa kasva. :)

Eiköhän tämä riitä tältä erää, kysyä saa, jos tulee jotain mieleen. Ehkä myöhemmin tänään pääsen jo laittamaan ensimmäiset kynsikuvat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti