2/19/2013

Ranskalainen Alexis

Liian monen epäonnistuneen kynsiräpellyksen jälkeen päätin, että nyt teen lakkauksen, jossa ei voi epäonnistua! Omalla kohdalla se tarkoittaa yksiväristä lakkausta tai ranskalaista manikyyriä. Yksivärinen lakkaus olisi ollut liian tylsä, joten tänään vuorossa ranskalainen manikyyri. En tee kovin usein ihan perinteistä ranskalaista manikyyriä valkoisilla kärjillä. Tykkään enempi tehdä manikyyrin värikkäällä kärjellä ja keksiä mahdollisesti jotain pientä kivaa härpäkettä mukaan.

Tältä näytti kynnet lyhennettynä ja ranskispohjan kanssa:






















Ja tältä valmiit kynnet:



















Keskisormen kynsi on vielä vähän lyhyempi kuin muut, mutta muuten tykkään kyllä tämmöisestä kynsien pituudesta. Ranskalaisessa manikyyrissä suurin haaste mielestäni on oikean pohjalakan löytäminen. Itsellä on kynnet jonkin verran värjäytynyt kynsilakoista, tupakasta ja hiusväreistä, mikä hankaloittaa vähän hyvän pohjalakan löytöä. Kun kynteni ovat oikein kunnolla kellastunut, käytän hennosti siniseen taittavaa pohjalakkaa. Näihin kynsiin valkkasin sitten vähän beigemmän vaihtoehdon.

Itse teen ranskalaisen manikyyrin kärjen aina vapaalla kädellä kynsilakan omalla sudilla. En ole ikinä kokeillut tippitarroja, mutta ne kuulostavat jotenkin vaivalloiselta. Harmi kun en tajunnut ottaa kynsirajasta kuvaa ennen koristelulakan laittoa.

Kynsiin käytetyt tuotteet:

- essie All in one base
- Paris memories Lavender (Pohjalakka. En tosin ole varma onko tämä ihan kynsilakka vai kynnenvahvistaja, mutta ajaa asiansa keltaisuuden peitossa.)
- Gina Tricot Alexis (Kärjet)
- Sininen ja kultainen glitterkoristelulakka (Sininen rajalla ja kultainen pystyraitana kärjessä)
- Pikakuivattaja mix päällä

Tuo GT Alexis on ehdottomasti yksi hienoimmista lakoista mitä omistan! Jos ette vielä omista sitä, menkää välittömästi lähimpään GT-liikeeseen ja toivokaa, että kyseistä lakkaa löytyy sieltä. Jos löytyy, OSTAKAA.

Harrastavatko lukijat ranskalaisia manikyyrejä? Teettekö rajat vapaalla kädellä vai tarrojen kanssa? 

4 kommenttia:

  1. Olen vain kerran kokeillut manikyyrejä, mutta epäonnistuinein tuloksin. Käytin silloin tarroja. Tällähetkellä en pystyisi edes kokeilla manikyyriä koska kynne ovat niin lyhyet.

    ps. Ihanan pitkät nuo kyntesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pitää kyllä itsekkin joskus kokeilla nuita tarroja, ihan vaa uteliaisuudesta! :D

      Poista
  2. Mä yritin ostaa tuota Alexisia jo pari viikkoa sitten, mutta ei sitä löytynyt enää :(( nyyh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :S Oon kyllä sitä mieltä että tuo lakka on paras ostos mitä GT:stä oon tehny!

      Poista