8/01/2013

Toisen valitsemaa -haaste.

Hiphei! Sonnelan Sonne oli aloittanut uuden haasteen, jonka idea oli hyvin simppeli: anna jonkun ei-kynsiharrastelijan valita lakat/koristeet, mitä käytät lakkauksessasi. Itse olin tarpeeksi nopea kommentoija ja pääsin kokeilemaan tätä haastetta. Olen tosi laiska osallistumaan haasteisiin, mutta tämä vaikutti niin hauskalta ja helpolta, että päätin tarttua haasteeseen.

Tässä haasteen säännöt yksinkertaisuudessaan:

Toisen valitsemaa -haaste

1. Pyydä jotakuta (ei toista kynsiharrastajaa, vaan mieluiten joku, joka on vähän pihalla näistä kynsijutuista) valitsemaan sinulle vapaasti 2-3 kynsilakkaa/koristetta/laattaa, joista sinun tulee tehdä kynnet itsellesi.

2. Pyri tekemään kynnet, joissa oikeasti viihtyisit, eli yhdistämään juttuja, joita et ehkä itse valitsisi, mutta joista kuitenkin tulisi loppujen lopuksi ihan kivat. Tai ainakin ota se asenne, että joskus voi tehdä kynnet vähän toisinkin. ;D

3. Muista jakaa haastetta ja toki kertoa eteenpäin, keneltä haasteen sait ja miten haaste menee! :)


Ensin meinasin pakottaa miehen valitsemaan lakkoja ja koristeita, mutta olen jo joskus häntä tähän hommaan käyttänyt. Eilen sitten pikkuveljeni (19-vuotias, joka ei todellakaan ymmärrä kynsistä tai lakoista mitään) tuli kylään ja päätinkin antaa vallan hänelle! Yllättävän innokkaasti veljeni tähän hommaan tarttui ja jännityksellä odotin mitkä lakat hyllystä valikoituu. Velipoika tuli lakkojen luota hyvin tyytyväisenä ja ensimmäinen ajatus oli: MITEN NUO MUKA VOI YHDISTÄÄ NÄTISTI KESKENÄÄN?! Seuraavat vermeet tarttui veljen näppeihin:


China Glazen lakat Running in circles, Pink voltage ja Towel boy toy. Pink voltage ja Towel boy toy olisi ollut ihan helppo yhdistää keskenään, mutta miten ihmeessä tuon kimaltelevan vihreän saa mukaan?! Lisäksi vielä pilkkutikkukin?! Aikani pähkättyäni päädyin sitten seuraavaan lakkaukseen:
En kovin tyytyväinen näihin ollut kyllä. :D Lakkaukset oli tosi kivat ennen nuita pilkkuja, mutta pilkkujen jälkeen olin lähinnä huvittunut. En ensinnäkään ole kovin hyvä pilkuttaja ja tuo väri ei sovi näihin yhtään. Tänään kynnet ovat kyllä miellyttäneet minua jo enempi, enkä ole vielä näitä poistanutkaan!

Haaste oli kyllä ehdottomasti hauska ja omalla kohdalla ainakin veljeni valitsemat lakat oli sellaiset, etten olisi ikinä nuita ottanut samaan lakkaukseen!

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- China Glaze Towel boy toy (pohja)
- China Glaze Running in circles (kärjet)
- China Glaze Pink voltage (pilkut)
- Meikkisieni töpöttelyyn
- Pilkkutikku aka dotting tool
- INM OTD

Sitten siihen tärkeimpään, eli kenet haastan:

- Glitterlandin Katja (haastan sinut erityisesti siihen, että laitat Pekan valkkaamaan lakat.)
- Rakkauspapaija & Syvänmerenkala -blogin Milja ja Heidi
- In this part of town -blogin Liisa
- Nails and other stuff -blogin Fani
- Better nail day -blogin Sissi

Lisäksi kaikki halukkaat saavat tämän tehdä! :)

9 kommenttia:

 1. Mahtava haaste! Tätä voisi itsekin kokeilla :) Mietin ensimmäisen kuvan jälkeen, mitenköhän olet saanut nuo samaan aikaan kynsille loihdittua, mutta yllättävän hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla kyllä! :) Oli tosi vaikee saada nuita värejä yhdistettyä, mutta onnistui se jotenkin! :D

   Poista
 2. Hihii, hyvin onnistuit yhdistämään noinkin erilaiset lakat, kiva että tartuit haasteeseen! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä haaste. :D Ei tosiaan kävis itellä pienessä mielessäkään yhistää nuita lakkoja :D

   Poista
 3. Mulla ois kyllä mennyt sormi suuhun, jos mulle ois joku valinnut noin haastavat lakat. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta, hyvin toteutit kyllä omasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Jään odottelemaan sinun versiota! ;D

   Poista
 5. Kiitos paljon haasteesta! :)

  VastaaPoista