8/29/2013

Blue macaron

Hengissä ollaan! Aloitin maanantaina yrittäjäkoulutuksen, joka on vaatinut veronsa datailuajasta. Koulutus järjestetään vielä pääosin iltakoulutuksena, joten kaltaiseni aamu-uninen ihminen ei ole kerennyt edes aamulla tänne päivittelemään. Nyt kuitenkin ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja esitellä pari päivää sitten lakatut kynnet.

Mietin pari päivää sitten, mitä kynsille tällä kertaa eksyisi. Huomasin sitten hyllyssäni Katjalta saadun Innisfreen lakan. Pullon kylki ei paljoa auttanut nimen selvittämisessä, joten Katjalta kysyttäessä selvisi lakan kantavan nimeä Blue macaron. Todella kaunis harmaaseen taittava vaaleansininen tai vaaleansiniseen taittava harmaa. :D Hiukan hankala lakka käyttää, oli nimittäin melkoisen paksua tavaraa. Lisäksi lakkaa tuli sudin mukana kynsille todella paljon kerralla, vaikka sutia kuinka yritti pyyhkiä ennen levittämistä. En kuitenkaan valita, koska lakka teki kauniin tasaisen ja peittävän lopputuloksen yhdellä kerroksella. Paksuudesta ja huimasta lakkamäärästä huolimatta tämä ei edes kuplinut! Varsin kelpo kaveri kyseessä kaikenkaikkiaan. Täytyy jossain vaiheessa lisätä joukkoon vähän ohentajaa ja testata tulisiko tästä jopa vielä parempi sen ansiosta.

Koristeluiksi kynsille pääsi simppelit siirtokuvat. Ei ollut jaksamista väkerellä sen kummoisempia koristeluja. Ihan hyviä siirtokuvia olikin. Sain nämä vaihtarin yhteydessä, joten en osaa näiden alkuperästä sanoa mitään. Ainoa ongelma kuvien kanssa oli se, että päällyslakka näköjään vähän sulatti näitä. Ei kuitenkaan omaan silmään mitenkään häiritsevän paljon. Lisäksi osa kuvista meinasi väkisin taittua kaksinkerroin, mutta aika hyvin sain tilanteen pelastettua.



Pahoittelut kuivista nakkisormista. Yritän parantaa tapani ja opetella rasvaamaan näppini vähän useammin.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- Innisfree Blue macaron
- Siirtokuvat
- INM OTD

Onko lukijoilla kokemusta Innisfreen lakoista? Itse kiinnostuin kyseisestä merkistä kovasti tämän kokeilun myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti