8/17/2013

Satunnaista sotkua

Huh huh, mikä otsikko.

Tänään onkin mielessä miljoona asiaa, mistä pitäisi kirjottaa. Aloitetaan vaikka suuresta kynsilakkojen suti vertailusta. Tai no, ei nyt kovin suuresta, mutta kuitenkin. Idea tähän tuli, kun sain toiselta siskoltani Tanjalta H&M:n kynsilakan. jonka hän oli ystävällisesti tilaukseensa ujuttanut mukaan. Avasin lakkapullon ja olin melko hämmästynyt: H&M oli muuttanut sutiaan. Ja parastahan oli se, että suti oli muuttunut parempaan päin! Aikaisemmin suti oli mielestäni aikalailla perussuti, ei mikään maata mullistava, eikä mikään huonokaan. Entäs tämä uusi suti sitten? Se oli mainio! Muistutti hyvin paljon essien suomi-sutia. Vähän kapempi ja lyhyempi, mutta kuitenkin leveä ja reunoista pyöristetty suti. Lakkaa tuli sutiin hyvä määrä, eikä kynsinauhoja tarvinnut pahemmin siistiä. Aivan mahtavaa!



Otin vertailuun mukaan myös H&M:n vanhan sudin, sekä O.P.I:n sudin. Eri uuden ja vanhan sudin välillä on aika merkittävä! Ainoa miinus tuossa sudissa on se, että mielestäni tuo varsi on melko lyhyt ja paksu. Sen takia tuo on aavistuksen hankala käyttää. Hintaansa nähden kelpo suti kuitenkin. Ainiin, suti löytyi tämän mallisesta pullosta:


En osaa sanoa onko uusi suti tullut myös niihin jätti-isolla korkilla varustettuihin H&M:n lakkoihin.

Sitten seuraavaan asiaan, eli lakkaukseen. Kuten kaikki varmaan arvaavat, tuo yllä nähty lakka on nyt kynsilläni. Oli jotenkin todella vaikea keksiä koristeluja, joten päätin taas tehdä eloisamman pohjan ja teen ehkä myöhemmin tänään vasta kunnon koristelut. Olen tehnyt samanlaisen pohjan aikaisemminkin, nyt vaan otin eri värit käyttöön. Sudin pohjalle tuon henkkamaukan lakan ja pintaan tein satunnaista sotkua parilla muulla lakalla.




Tosi kivan näköiset kynnet tuli, vaikka itse sanonkin! Tykkään tuosta pinnan elävyydestä kovasti. Kynnet ovat myöskin kohtuu näyttävät yksistäänkin, mutta eiköhän näille ole pakko joku koristus tehdä joutessaan.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- H&M Check me out
- Beauty UK valkoinen
- w7 Party pink
- INM OTD

Mielipiteitä? :) Ovatko lukijat törmänneet H&M:n lakoissa leveisiin suteihin?

9 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet (: Itse en ole vielä törmäillyt noihin leveisiin suteihin, mutta mulle kyllä kelpaa! Tykkään nimittäin noista leveistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo oli mukava yllätys kyllä tuo suti. Kivaa kun vihdoin alkaa eri lakkavalmistajille tulla nuita leveitä suteja.

      Poista
  2. Mie ostin kesällä ruotsin H&M:ltä Did I Tell You? -lakan (sininen glitter) ja siinä on tuo leveä suti. Muissa on se ohut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa! Voihkohan olla, että nuo alkaa pikkuhiljaa muuttumaan sitten?

      Poista
  3. Kivat kynnet! Miten tuon olet tarkalleen tehnyt? (siis tuon elävän näköisen pinnan) Itselleni kun ei tuu mitään muuta tekniikkaa mieleen kuin viuhkasiveltimellä tehtyjä viivoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon tehny nuo niin, että eka pohjaväri, sitten kahdella muulla värillä sudin tooooosi kuivalla sudilla satunnaisia kuvioita. :)

      Poista
  4. Tosi hienot kynnet, eihän nuo enempää koristeluakaan kaipaa. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat kynnet oot tehny ! :)

    VastaaPoista