8/08/2013

Yks jos toinenkin.

Herraisä, en edes muista millon olen viimeksi kerennyt kirjoittamaan teille! :O Olen ollut ilmeisestikkin superkiireinen. Lakatkin ovat olleet samat monta päivää ja ahdistus on jo meinannut iskeä. Tänään kuitenkin kerkesin vihdoin tekemään muutakin kuin yksiväriset lakkaukset (tosin ei kovin kummoiset ole nämäkään..) ja aijon esitella myös näitä edeltävät kynnet (jotka eivät myöskään olleet kovin kummoiset).

Kynnet myös lyhenivät tänään taas reippaasti. Olin viime viikolla yhden päivän lampaita ja hevosia hoitamassa ja kynnet yllättäen kärsivät melko paljon siinä hommassa. Parista kynnestä katkesi kulmat, joten mittaa sai ottaa pois aika paljon. Lisäksi vasurin peukalonkynsi koki kamalan liuskoittumistapaturman (!!) ja jouduin lyhentämään sen ihan töppö lyhyeksi. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, olen nimittäin huomannut, että kynteni kasvavat jostain syystä ihan holtitonta vauhtia! Olen nyt varmaan pari kuukautta joutunut lyhentämään kynteni kerran viikossa.

Jos pikkuhiljaa alkaisi päästä itse asiaan, eli niihin lakkauksiin. Haaste kynnet kaikessa rumuudessaan pysyivät kynsilläni kauan ja niiden seuraajat olivat seuraavan näköiset:


Ainoa kuva mitä kynsistä löytyi, oli tämä. En myöskään kerennyt tänään ottaa näistä uusia kuvia, kiitos siivoamisen ja siitä aiheutuneen lakkausten tuhoutumisen.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- Wild&Mild Madness
- Valkoinen koristelulakka
- Dotting tool
- INM OTD

Kuten jo mainitsin, tänään siivotessa nuo lakkaukset tuhoutuivat täysin, joten oli vihdoin aika lakata kynnet! Tänään olikin taas vaikea keksiä lakkauksia, joten kävin nappaamassa muutaman lakan hyllystä ja kehittelin lakkaukset ihan lennosta. Ihan kivat tuli, vaikkei nämä mitenkään erikoiset olekkaan.





Pahoittelut parista melko samanlaisesta kuvasta. Toisessa vaan sattuu näkymään glitterit paremmin ja toisessa taas värit.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- Beauty UK nimetön ja numeroton musta (En suosittele, on aika huonosti peittävää kamaa. Itsellä kynsillä kaksi paksua kerrosta.)
- Gina Tricot Gold
- Meikkisieni töpöttelyyn
- H&M Stay golden (glitterit)
- INM OTD

Kynnet ovat kaukana kesäisestä, mutta menköön nyt. Alan selvästi valmistautua syksyn tuloon pikkuhiljaa....

Joko lukijat ovat hylänneet kesävärit ja siirtyneet syksyyn? :)

6 kommenttia:

  1. Kummatki kynnet on mun mieleen, ehkä noi ylimmät vähän enemmän ;)

    VastaaPoista
  2. Dominopalikoita ja tähtisumua =)

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet :)
    Täällä ei vielä ihan olla siirrytty syksyn väreihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse taidan olla vähän hätäinen tämän siirtymän kanssa. :')

      Poista