8/24/2013

Vapaankäden ristit

Miten vaikea voi olla keksiä järkeviä otsikoita..

Tänään otin vihdoin ufoshot lakkaukset pois ja olikin aika keksiä uudet lakkaukset. Olin äiteen luona kylässä ja tehtiin yhdessä sitten lakkauksia. :D Kynsille pääsi uutena lakkana China Glazen Custom kicks ja voin kertoa, että olipas varsin kelpo lakka! Lakka peitti yhdellä kerroksella (laitan tooodella paksuja kerroksia, muut tarvitsisivat varmaan 2kerrosta..) Värikin oli kaikinpuolin herkullinen. Pullossa lakassa näkyi nättiä kultaista shimmeriä, mutta kynsille asti se ei eksynyt. Lisäksi lakka muuttui kynsillä inasen vihertävämmäksi kuin mitä se pullossa oli.

Päätin, että teen kotona vasta koristelut. Halusin pitkästä aikaa käyttää koristeluteippiä kynsiin. Ekan kynnen jälkeen tajusin, että en haluakkaan ja tein muihin kynsiin koristelut ilman teippiä. Onnistui harvinaisen hyvin vaikka itse sanonkin.



Tein w7:n Green dazzlella tuollaiset ristit kynsiin. Laitoin glitteriä yhden paksuhkon kerroksen ja noin peittävää jälkeä tuli. Mielestäni värit sopivat mainiosti yhteen! Kuvio ei näy liian selvästi, mutta erottuu edes jotenkin. Ihan kivan simppelit kynnet tuli ja eiköhän näillä huomiseen asti pärjää.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Hard as nails
- China Glaze Custom kicks
- w7 Green dazzle
- INM OTD

Muita Custom kicksiin rakastuneita?

5 kommenttia:

  1. Ihanat! :) Pakko ehkä itsekkin koittaa tälläsiä kynsiä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Testaa ihmeessä, oli yllättävän helpot tehdä ihan vapaallakin kädellä. :)

      Poista
  2. Oooi mikä sininen lakka! Pitää pistää ostoslistalle, vaikka se onkin jo aika pitkä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D Sun pitää lyhentää ostoslistaa ostelemalla välillä niitä lakkoja ;D

      Poista