8/26/2013

Snowflakes

Nyt kun alkaa pikkuhiljaa tulla syksy, on hyvä alkaa tekemään lumihiutale lakkauksia. Ei sentään, kyseessä on Color Clubin Snowflakes lakka. Ilmestyi Color Clubin viime joulun kokoelmassa ja on dupe essien Shine of the times lakalle. Tosin mielestäni tämä on enemmän syksyinen kuin jouluinen lakka, mutta ihan miten vaan. Tämän värisiä flakie-lakkoja on markkinoilla muitakin, taitaa olla jopa yleisin väri tämmöisissä lakoissa. Kyseisessä lakassa flakiet vaihtavat väriä katselukulmasta riippuen oranssiin, vihreään ja ehkä jopa aavistuksen siniseen. Kelpo lakka antamaan vähän jotain ekstraa tummille lakkauksille. Itse en osaa tätä oikein vaaleiden värien kanssa käyttää. Mielestäni värin vaihtelu näkyy mukavemmin tumman lakan kanssa. Tästä lakasta on vissiin myynnissä kahta eri versiota. Olen omani ostanut Tuurista joskus alkuvuodesta ja nyt kun näin tätä lakkaa siellä, olikin Snowflakes muuttunut glitterlakaksi. Muistaakseni lakassa oli samanmoisella kirkkaalla pohjalla hologlitteriä? Melko omituista.

Kynsille Snowflakes pääsi Aden cosmeticsin lemppari tummanvihreän päälle. Lakka ilmeisesti kantaa nimenään numeroa 28, mutta en ole tästä kyllä yhtään varma. Tosi nätti tumman vihreä shimmerlakka kyseessä kuitenkin. Peittää mukavasti yhdellä kerroksella ja sopii leimailuun mainiosti. Vähän hankala kaveri poistaa kynsinauhoilta, mutta ei mikään ihan mahdoton kuitenkaan.




Vähän huonoja kuvia ja outoja sormien asentoja. Varjossa tuon Snowflakesin värivaihtelu erottui parhaiten, joten kuvat saattavat olla vähän hassun värisiä ja sumeita. Adenin lakka ei pääse oikeuksiinsa yhtään näissä kuvissa. En vaan tajunnut ottaa auringossa kuvaa siitä. :/ Simppelit kynnet kaikenkaikkiaan, mutta tykkäsin pitkästä aikaa käyttää tuota Snowflakesia. (Voi kyllä olla, että tämä oli eka kertakin kun sitä käytin..)

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen nail protex
- Aden cosmetics 28
- Color Club Snowflakes
- INM OTD

Muita kenen mielestä Snowflakes on nimestään huolimatta syksylakka?

8 kommenttia:

  1. Ihanat. Taidan kaivaa Goshin Rainbown naftaliinista... Kiitos että muistutit tästä lakasta. :)

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihan kuin kynnen kärjät olisivat tulessa! Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niimpä muuten näyttää, enpäs tajunnu ennen kun sanoit :D

      Poista
  3. Ah toi Snowflakes on vaan NIIN ihana!

    VastaaPoista