7/30/2013

Käänteinen waterfall

(Lisää mielessäsi alkuun samat valitukset ja pahoittelut kuin viidessä viimeisessä postauksessa....)

Itse en kehtaa enää edes valitella ja pahoitella. Tänään sain vihdoin aikaiseksi kokeilla koristelutekniikkaa, joka on ollut näkyvillä jo monessa blogissa. Kyseessähän on tietenkin The Nailasauruksen mahtavat waterfall kynnet! Itse tosin muutin kynsiä sen verran, että teinkin "valumat" kynnen kärjestä tyveen päin. Syy tähän oli yksinkertaisesti se, että satuin huomaamaan ettei pohjalakka ollutkaan peittänyt kynnen kärkeä kunnolla. Eipähän tuo haitannut, tuli ihan kiva lopputulos näinkin päin!

Pohjalakaksi valikoitui eilen Make Up Academyn (tuttavallisemmin MUA) Starfish nimeä kantava lakka. Pullossa lukee, että lakan pitäisi olla glitterlakka, mutta itse väittäisin tämän olevan ehkä enempi glassflecked koostumuksen omaava. Ihan mukava tapaus kyllä, kynsille laitoin tätä 2 kerrosta, mutta tosiaan kolmaskin olisi voinut olla tarpeen. Tämä lakka on kotiutunut Katjalta. (Todella yllättävää.. :D)



Koristelulakoiksi valikoituivat 3 ensimmäistä käteen osuvaa lakkaa ja mielestäni nuo toimivatkin ihan mukavasti yhdessä. Nämä muistuttavat mielestäni todella paljon näitä hirvityksiä värimaailmaltaan, mutta viihdyn näissä kyllä paljon paremmin.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- MUA Starfish
- Musta, valkoinen ja kultaglitter koristelulakat
- INM OTD

Muita waterfall lakkaukseen tykästyneitä? 

4 kommenttia:

  1. On kyllä kivat kynnet :) tykkään tästä koristelutavasta :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! :) En oo viel kokeellu tehdä tämmöösiä, mutta vois kyllä tässä joku päivä kokeella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pinja! :) Kannattaa kyllä kokeilla, oli mukava koristelutyyli. :)

      Poista