9/02/2013

Vaikeuksien kautta voittoon. (TAAS)

Apua, miten pieni ihminen voikin olla näin kiireinen koko ajan?! Tuntuu, ettei kynsille ole yhtään aikaa ja tuo yrittäjäkoulutus ei ainakaan helpota asiaa yhtään. Yhtenä iltana otin sitten itseäni niskasta kiinni ja kynsitoveri Miljan avustuksella sain valikoitua lakat kynsille. Tosin Miljan valinnat poikkesivat sen verran haluamistani, että valkkasin kynsille kummankin värivaihtoehdot. :D

Olisi kyllä ollut kovin järkevää olla lakkaamatta valitsemillani lakoilla, tuppasivat nääs tarttumaan kuivaakin kuivempiin kynsinauhoihin aika äkäseen. Lakkaustapahtuma oli muutenkin katastrofaalinen. Ei meinannut millään lakkaaminen onnistua ja kaikki meni pieleen. Kynsinauhoja hinkatessa onnistuin poistamaan melkein jokaisesta kynnestä lakat noin 3 millin päähän kynsinauhoista. Tämähän tietenkin tarkoitti sitä, että jouduin laittamaan uudet kerrokset lakkaa kaikkiin kynsiin ja aloittamaan siistimisurakan alusta. Lopulta sain pohjalakat edes jotenkin kynsille ja aloitin koristelut, jotka meinasivat myös olla työn ja tuskan takana.




Joo-o.. Ei mennyt pampuloiden lätkiminen ihan nappiin. Aloin tekemään palloja täysin ilman suunnitelmaa ja jossain vaiheessa totesinkin Miljalle Facebookissa: TUU OTTAMAAN TÄÄ DOTTING TOOL POIS MULTA. Onneksi kynnet alkoivat kuitenkin jossain vaiheessa elämäänsä miellyttää silmiäni ja tykkäsinkin näistä kovin, ainakin poistohetkeen asti. Kummankin lakan poisto oli ihan kauheaa! Sormet värjäytyivät kauttaltaan ja väri ei meinannut lähteä sormista irti millään.

Käytetyt tuotteet:

- Aden cosmetics Ridgefiller
- Golden rose matte 10 (sininen)
- Golden rose matte 03 (punainen)
- w7 Graphite (hopeat pampulat)
- Dotting tool eli pilkkutikku
- INM OTD

On muuten todella upean näköinen tuo Golden rosen matte 10 kiiltävänä! Tykkään siitä kyllä mattanakin, mutta kiiltävänä se on melkein upeampi!

6 kommenttia:

  1. :DDD Ihan hyväthän näistä lopulta tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo lopulta sain ees kohtuulliset tehtyä näistä! :D

      Poista
  2. Tuli mieleen jenkkien lippu ja nyt vilisee pilkut silmissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, niimpä muuten tulee jenkkilippu mieleen :D

      Poista
  3. Ihana tuo väriyhdistelmä :) muutenkin tosi kivat ja yksinkertaiset kynnet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :D Oli vähän taistelua näitten kynsien kaa, mutta kylläpähän ne lopulta onnistu ees jotenkin :D

      Poista