6/20/2013

Juhannuskokot kynsille

Juhannusjuomat ostettu, ruuat ostettu, seura hankittu ja kynnet lakattu, joten juhannus voipi tulla! Kaverini ehdotti, että tekisin juhannuskokot kynsille ja mielestäni idea oli varsin hyvä. Jälleen iski vaan perinteinen ongelma, että en oikein hallitse tuota käsin maalaamista lakoilla. Ja edelleenkään en omista akryylimaaleja. Fiksuna tyttönä sitten ajattelin vain inspiroitua juhannuskokoista ja tehdä kynnet sen pohjalta.

Kynnet saivatkin sitten tutun ja turvallisen ikat-printin kynsille. Kuvio muistuttaa tulta jonkinverran ja oikeanlaisen värimaailman kanssa kynsistä tulikin tosi kivat! Pahoittelut huonoista kuvista, oli jälleen pakko ottaa kuvat salaman kanssa, kiitos huonon kelin. :(





Ihanaa kun kissankarvat huomaa vasta koneella...

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nailprotex
- Lumene Get color
- Wild&Mild Blinder (oranssi)
- Musta ja valkoinen koristelulakka
- INM OTD

Kiitos muuten Katja tuosta Lumenesta..... Levittyvyydeltään jotain rään tapaista ja peittävyydeltään surkea! :D

Slaaland hiljenee juhannuksen viettoon. Palaan ehkäpä sunnuntaina asiaan. Oikein hyvää juhannusta kaikille ihanille lukijoille! Älkää tehkö typeryyksiä. :)

11 kommenttia:

  1. Kiitos ja hyvää juhannusta sinnekin! Mä en varmasti tee typeryyksiä, sillä edessä on uhkaavasti tylsähkö kotijuhannus. :/ Varsinkin kokkoa ja järveä nyt kaipailisin, ja mulla on kanssa tuo kokko-teema eri tekniikalla tässä juuri työn alla kynsille... Tosin nää sun onnistunut tosi paljon paremmin, hienot kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekkin kaipailisin kyllä kunnon mökkijuhannusta rannalla, mutta täytyy tänä vuonna tyytyä kaupunkijuhannukseen. :) Uu, jään oottelee sun kokko-kynsiä! :)

      Poista
    2. Nyt ne on julki mutta en mee vannomaan että niitä kannattaa edes käydä katsomassa... Ei ollut itselle mieleiset tekeleet. :/

      Poista
  2. Sori, Lumene on jo parhaat päivänsä nähneet. :D Oikeesti sen elämän olis kuulunu jatkua roskiksessa....:D

    VastaaPoista
  3. http://i-dont-think-twice-i-just-do.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html

    Sulle on haaste mun blogissani. =) Hyvää juhannusta. :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää juhannusta! :) Ihanat nuo kynnet!

    VastaaPoista