6/27/2013

Hävyttömän räikeät laatikot

Varoitan jo etukäteen, että tästä tulee pitkä postaus, joka on täynnä melko huonolaatusia kuvia. Tämän päiväinen ihana ukkosmyrsky veti kelin niin hämäräksi, ettei saanut kovin hyviä kuvia näköjään.

Ihan ensimmäiseksi ajattelin vähän perua puheitani. Olen muistaakseni joskus täällä blogissa haukkunut Beauty UK:n valkoisen lakan ihan pystyyn. Jos en ole, tarkoitukseni ainakin on ollut. :D Mutta nyt joudun kyllä toteamaan, että eihän tuossa lakassa ole mitään vikaa! Tänään tartuin siis kyseiseen lakkaan jälleen. Olin varautunut suureen taisteluun ja vähintään kolmeen lakkakerrokseen. Muistelin lakan olevan tosi huonosti peittävä ja kamalan luirua. Olin varautunut tuskaiseen kynsinauhojen hinkkaukseen, tuo lakka kun tykkää valua melko pahastikkin. Kuinkas sitten kävikään? Näin.


Tässä kuvassa lakkaa on yksi kerros. YKSI KERROS. Kynsinauhoja ei ole myöskään siistitty. Näyttääkö tämä huonosti peittävältä ja kynsinauhoille valuvalta? Ei ainakaan minun mielestä. Pinnassa on pientä epätasaisuutta paikoittain, mutta mielestäni on varsin hyvä tulos kyllä. Lätkäsin perään vielä toisen kerroksen ja lopputulos oli tämä.


Ei hullumpi! Olin tässä vaiheessa jo kovin tyytyväinen, täydellinen peittävyys eikä kuplia kynsillä. Mahtavaa. Tässä välissä tosin täytyy huomauttaa, että itse harrastan kohtuu paksuja lakkakerroksia, joten näin hyvä peittävyys voi johtua siitökin. Jos harrastaa todella ohuita kerroksia, tätä lakkaa pitäisi varmaan laittaa 3 kerrosta kunnon peittävyyteen. Mutta kuitenkin, omalla kohdalla tämä toimi varsin mukavasti!


Tässä vielä pikakuivattajan kanssa ja kynsinauhat siistittynä. Mitä tästä opimme? Kannattaa kokeilla lakkaa aina edes pari kertaa ennen lopullista tuomiota. Voi tulla kivojakin yllätyksiä vastaan, kuten tämän kanssa kävi.

Sitten tuohon otsikon viittaamaan aiheeseen, eli tämän päivän lakkauksiin. Tuo yllä oleva höpöttelykin liittyy tähän, tuo valkoinen kun on näiden lakkojen alla antamassa vähän lisäkirkkautta. Halusin taas tehdä vähän räikeämmät kynnet, edelliset kun olivat melkoisen synkät. Viihdyin tosin salamakynsissä tähän päivään asti ja lakkaus oli edelleen moitteettomassa kunnossa! Tämän päivän kynnet on tehty lempparityylilläni, eli laitettu mielivaltaisesti lakkoja kynsille ja toivottu parasta. Harmillisesti kuvat ovat superhuonolaatuisia. :( En voinut enää ottaa uusia kuviakaan, koska saatoin rytätä yhden kynnen lakkaukset aika nätisti..



On muuten sitten räikeät! Itse kyllä viihdyn varsin hyvin näinkin räikeissä lakkauksissa. Tällaiset sopivat mielestäni itselle paremmin kuin jotkut nudet kynnet.

Käytettyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- Beauty UK:n parjattu, mutta nykyään jo hyväksytty nimetön ja varmaan numerotonkin valkoinen
- BYS-UV Frightening Lightning (keltainen)
- Wild&Mild Matte-Blinder (oranssi)
- W7 Fuchsia (rajaukset)
- Ohut sivellin (rajausten tekemiseen)
- INM OTD

Onko muille käynyt näin, että ensin haukut lakan pystyyn, kokeilet sitä uudestaan myöhemmin ja oletkin ihan eri mieltä siitä kuin ekalla kerralla? :)

2 kommenttia: