6/06/2013

Aina ei voi onnistua...

..eikä kuulemma edes joka toinen kerta. Nyt olen jo tosi hurja kun kolmantena päivänä putkeen kirjoittelen! Alan vihdoin päästä taas lakkailun makuun ja pahimmat tupakkalakko oireetkin on toivottavasti nyt kadonnut. Ainoa ongelma mitä tuosta tupakkalakosta on tullut, on UNISSAKÄVELY?! Olen miehekkeen mukaan tällä viikolla kävellyt unissani kahdesti ja nyt en enää uskalla nukkua. Eniveis, asiaan.

Minulla oli hieno ajatus tehdä orvokkeja kynsille. Kunnes tajusin lakatessa, ettei minulla ole mitään muistikuvaa miltä kyseinen kukka näyttää. En myöskään jaksanut ukkosen takia laittaa konetta päälle ja googlata orvokkeja. Kaikkien näiden tapahtumien ansiosta olemme jälleen epäonnistumisen äärellä.




Huh huh, kynsilläni on sekavärisiä ja varrellisia Mikki Hiiriä! En voi uskoa, että julkaisen nämä. Olisi pitänyt lopettaa tuon toisen kuvan vaiheessa.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen -Nail protex
- OPI - Fiercely Fiona
- OPI - Who the Shrek are you? (liukuvärissä)
- Max Factor - Fantasy fire (hukkunut tuonne kukkiin)
- W7 - Fluffy duck (jossain tuolla kukissa)
- Dotting tool aka pilkkutikku
- Musta koristelulakka
- Miyo - Papaya/mango (varret ja viivat)
- Cesarsin pikakuivattaja

Heeei laitelkaapas ideoita lauantaita varten! Olen menossa miehekkeen siskon häihin ja en vielä tiedä millaiset kynnet teen. Mekkoni on violetti ja kengissä on muistaakseni jonkinmoista kimalletta mukana. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita!

4 kommenttia:

  1. Heh hee... säkin oot siis tänään ollut ei niin onnistuneissa kynsissä, ja keltaisella pohjalla myöskin. Aina ei tosiaan vaan voi onnistua... :/
    Mutta ihan söpöjähän nuo orvokit ovat, Mikki Hiiri tosiaan tulee vähän mieleen kuten totesitkin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onneks nää sentään muistuttaa Mikki Hiiriä :D

      Poista
  2. Eikää mitkä kynnet :D Saatoin naurahtaa näille... Varrellisia mikki hiiriä :'D

    VastaaPoista
  3. Mullakin tulee niiiiin usein tälläsiä kynsiä mutta koska en kehtaa julkaista niitä blogissa niin tyypit luulee että oon oikeesti taitava! :'DD Tsihiii...

    Ja juhlakynnet, violetti glitterliukuväri! Tai violetti glitterranskis! ;D

    VastaaPoista