6/05/2013

Hiekkaa sormissa

Oho, oonpas skarpannut kun kirjotan jo toisena päivänä peräkkäin. Tämän päiväiset lakkaukset ovat tosin melko tylsät, mutta julkaisen ne kuitenkin! Kävin toissapäivänä (?) Katjan lakkavarastoilla norkoilemassa ja pääsin vihdoinkin testaamaan elämäni ensimmäistä kertaa Liquid sand lakkaa!

Alkuun vierastin kyseisiä lakkoja kovasti, mutta ajattelin testata näitäkin ennen kuin täysin tyrmään kyseisen ominaisuuden. Mites sitten kävikään? TUO RÖPELÖISYYS ON IIIIIHANAAA! Voisin hinkata ja hipelöidä kynsiäni koko ajan! Ja mikä pysyvyys vaikkei näihin päällyslakkaa tulekkaan! Olen myyty.




Kynsinauhojakaan ei tarvinnut siistiä, sen verran nätisti kyseiset lakat tottelivat. Ja olipa näillä melko hyvä peittävyyskin, nimettömän sinistä lakkaa olisi riittänyt 1 kerros, mutta laitoin varulta kaksi.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Insta brite
- OPI Jinx
- OPI Tiffany case (nimetön)

Aivan ihastuttavia tapauksia kyllä, saa vaan nähdä kuinka kauheaa näiden poistaminen on. Lisäksi miinusta hitaasta kuivumisesta, mutta annettakoon se anteeksi.

Onko muut ihastuneet kyseisiin lakkoihin? Itse taidan joutua hankkimaan näitä muutaman.....

6 kommenttia:

  1. Hiekkalakat on vaan niin upeita♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Taidan tarvita näitä itsellenikin muutaman....

      Poista
  2. ajattelin että nyt kynsillä oleva opin solitaire jää mun vikaksi hiekkalakaksi, mutta tää on nyt pysynyt neljä pivää kynsillä yhtään varomatta mitä mikään muu lakka ei mulla pysy! Ja nää on niin kauniitakin, varsinkin opin lakat iskee ja kovaa :) taitaa siis viimeistään syksyn uudet hiekkalakat mitä swatcheja oon nähnyt olla ihan must have :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ihan hämmästyttää tää pysyvyys! Mullakin nämä on nyt neljättä päivää kynsillä ja ei juurikaa kulumaa ole! Täytyy itselle kyllä hankkia jossain vaiheessa näitä :)

      Poista
  3. Mä oon aina kaikistä näistä villityksistä jäljessä niin en ole vielä hankkinut. Muiden blogeja lukiessa aina kuolaan näiden perään, mutta en siltikään ole vielä edes vaivautunut etsimään verkkokauppaa mistä ostaa näitä. Sattuisitko tietämään mitään luotettavaa verkkokauppaa missä näitä myydään? Tai sitten etsinkin ebaysta halvemmalla näitä hiekkalakkoja jos niitä vain siellä myydään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin suomalaiset verkkokaupat on luotettavia! Tosin hinta niissä on melkoisen korkea.. Ebayta en itse käytä, mutta sieltä näitä saa suht edullisestikkin. :)

      Poista