9/30/2013

Epäonnen aatelia!

Tämäpä on ihme. Väitin, etten kerkeä varmaan postaamaan uuden elämäntilanteen myötä juurikaan, mutta nyt olen skarpimpi kun moneen viikkoon! Kiitos kaikille ihanille lukijoille edellisen postauksen kommenteista! :') Tuli hyvä mieli luettuani tsemppauskommentteja. Tilanne on edelleen se, ettei asuntoa ole löytynyt, mutta eiköhän sellainen vielä vastaan tule.

Kynsirintamalla olen skarpannut kovin paljon myös! Tänään on melkoinen kuvatulva luvassa siis. Ensin kynsille pääsi essien syyskokoelman duo- tai multichrome lakka, For the twill of it. Mainio kaveri kyllä. Miinusta tosin tulee siitä, että siveltimen vedot jäivät jonkin verran näkyviin ja kesto ei ainakaan omilla kynsillä ollut kovin hyvä. Pikakuivattaja kyllä tasoitti siveltimen jälkiä jonkinverran ja lopputulos näytti varsin hyvältä. Koristeluita en osaa ikinä oikein keksiä tämmöisten lakkojen päälle mutta kyllä tätä yksistäänkin katseli pari päivää.




Kuvien laatu on vähän heikko, mutta näissä näkyi lakan värivaihtelu parhaiten. Nuista siveltimen jäljistä tuli mieleen, että onnistuisikohan levittäminen helpommin essien ns. suomi-sudilla? Oma kappaleeni on varustettu kapealla sudilla ja sillä tosiaan sai aikamoisia rantuja välillä aikaiseksi.

Essien huonohkon pysyvyyden takia jouduin tosiaan poistamaan lakat jo parin päivän jälkeen. Valinnanvaikeus oli suuri ja lopulta päätin pitkästä aikaa napata kynsille Gina Tricotin ihanaisen Alexis lakan. Lakka oli joutunut pölyttymään hyllyssä ihan liian kauan ja saatoin huokailla ihastuksesta kun lopulta tiemme taas kohtasivat. Kertakaikkiaan mainio lakka! Kaunis väri, hyvä koostumus ja omille kynsilleni on riittänyt yksi tuhti kerros täydellisen peittokyvyn saamiseksi. Tähän asti kynsien lakkailu sujui siis varsin mukavasti.. Kunnes pääsin koristeluosioon. Tässä kohta menetin kaikki loputkin järjen hiveneni ja menin kohti epäonnistumista kovaa!

Tilanne: Kynsillä on kaunis pohjaväri ja koristelut näkyvät mielessäsi selkeästi. Saat kaverilta viestin, että voitaisiin kohta nähdä. Tajuat, että jos olet nopea, kerkeät tehdä koristelut ja kuivattaa kynnet ennen tapaamista. Tee ensimmäinen kynsi. Tulos on mielestäsi kiva. Aloita toinen kynsi ja jollain pettämättömällä logiikalla päätät tehdä siitä erilaisen kun ekasta kynnestä. Huomaat epäonnistuneesi. Mitä teet? Jos olet yhtä typerä kuin minä, teet loppuihin kynsiin sen epäonnistuneemman kuvioinnin, etkä suinkaan sitä ekan kynnen kivaa kuvioita. Järjen riemuvoitto kuittaa ja näyttää epäonnistuneet tekeleet.

Peukalo on siis se ainoa onnistunut. Ignoratkaa kuitenkin tuo kivasti samaisesta kynnestä katkennut kulma.



Käytetyt lakat:

- Sally Hansen nail protex
- Gina Tricot Alexis
- Nabi Ocean blue ja silver holot
- Cesarsin pikakuivattaja

Kai nyt on liikkeellä jotain pahaa kynsikarmaa? 

2 kommenttia:

  1. Kyllä, pahaa kynsikarmaa on liikkeellä. Älä masennu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, lohduttavaa tietää! :) Pää pystyssä etiäpäin mentävä!

      Poista