9/04/2013

Beauty never fails

En selvästikkään osa keksiä otsikoita, joten mennään tällaisella turvallisella vaihtoehdolla. Näitä seuraavaksi esittelemiäni kynsiä edelti yhdet epäonnistuneet kynnet, joista en edes kuvia muistanut (tai oikeastaan halunnut) näpsiä. Kynsillä oli OPI:n Mermaid's tearsia, Mod about youta, sekä Darling Divan Holidayta. Suosittelen kyllä hankkimaan tuon DD:n lakan, on mielestäni todella upea ja uniikki topperi! Itse en vaan sen poistamisesta kauheasti välittänyt. Oli meinaan semmoisen työn ja tuskan takana, että sai kaikki pampulat kynsistä ja sormista pois! Lakkauksen epäonnistumisen syynä oli se, että onnistuin tuhomaan lakkaukset todella monesta kynnestä malttamattomuudellani.

Eilen päätin sitten vihdoin lakata kynnet uusiksi ja pohjalakaksi valikoituikin Katjalta kotiutunut A-England merkin Beauty never fails. Kyseinen lakka on ensimmäinen A-Englandini ja täytyy sanoa, että mielenlläni kokeilisin muitakin. Tämä lakka peitti mainiosti yhdellä kerroksella ja kuivuikin melko mukavaa vauhtia. Lakan sutikin oli ihan kelvollinen, toki vähän leveämmällä olisi helpompi lakata. Itse onnistuin tuolla sudilla jonkin verran sotkemaan kynsinauhoja.

Koristelujen keksiminen oli jälleen yllättävän vaikeaa ja lopulta päädyinkin tekemään muutamaan kynteen sulkia. En halunnut peittää pohjaväriä liikaa, joten nämä koristelut sopivat lakan päälle kuin nenä naamaan.




Kylläpähän näitä taas pari päivää kattelee.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- A-England Beauty never fails
- Valkoinen koristelulakka
- Kultaglitter koristelulakka
-INM OTD

5 kommenttia:

  1. Nää on tosi nätit ! Sulat näyttää hyviltä :p

    VastaaPoista
  2. :) ihanat. tosi kaunis pohjalakka

    VastaaPoista
  3. Haastoin sinut blogissani :)
    http://nailstophotos.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista