9/27/2013

Sekalaisia lakkoja ja epäonnistumisia

Nyt on taas vierähtänyt ikuisuus edellisestä postauksesta, pahoittelut. Hiljaisuudelle on syynsä. Erosin avopuolison kanssa rapian 7 vuoden jälkeen ja nyt on viimeinen viikko mennyt uutta asuntoa etsiessä ja pakatessa. Vielä ei ole onnea asuntorintamalla ollut, mutta toivottavasti pian tärppäisi. Kynsillä on viihtynyt hyvin pitkälti vain yksiväriset lakat. Olen kuitenkin niistäkin kuvia ottanut, joten pistetään sitten edes huonot swatchit kehiin.



Kynsillä viihtyi hyvän tovin OPIn DS lakka Extravagance. Tämä ihanuus kotiutui minulle tovi sitten, kiitos Katjalle. :D Todella kaunis ja hyvälaatuinen kaveri kyseessä! Itse sudin kynsille tätä kaksi kerrosta ja tämä taisi kynsillä viihtyä jopa 3 tai 4 päivää. Vähän siinä ajassa kärkikulumaa kerkesi tulla, mutta se ei toisaalta ole ihme kun olin pakannut ja tehnyt muutakin kynsiä kuluttavaa hommaa.

Kun Extravagancen poistoaika koitti, nappasin kynsille OPIn Diva of Geneva lakan. Lakka oli huudellut nimeäni hyllystä jo tovin ja nyt koitti hyvä aika kokeilla sitä. Ja jälleen täytyy sanoa, että en joutunut pettymään OPIn laatuun!


Kuva ei tee yhtään oikeutta tälle lakalle! Kamerani ei yksinkertaisesti pystynyt toistamaan väriä oikeanlaisena, mutta Google auttaa tässä. Kynsillä on kaksi vaivatonta kerrosta lakkaa, eikä kynsinauhoja ole siistitty. Ihan kelpo jälkeä kuitenkin! Olisi pitänyt vaan tyytyä olemaan yksivärisillä lakkauksilla, eikä yrittää tehdä koristeluteipillä kuvioita.. Koska aikaan sain vain seuraavan failuren:



Joo, ei näin. Levinneitä raitoja ja muutama ilmakupla. Väriyhdistelmäkin on melko karu. Nämä saavat häädön kynsiltäni heti tänään ja voisin yrittää saada kynsille jotain oikeasti hienoa. Tässä Diva of Genevan kaverina essien Go ginza. Ihan kiva tapaus, mutta tosi luirua koostumukseltaan. Lisäksi väri saa nakkisormeni näyttämään kalmapossuilta. Saapi nähdä lähteekö tämä eteenpäin jossain vaiheessa.

Siinä oli vähän asiaa taas pitkästä aikaa. En osaa luvata tässä elämäntilanteessa säännöllistä postaus aikataulua, mutta teen parhaani! :)

12 kommenttia:

  1. Voi ei, voimia hankalaan elämänvaiheeseen :/ Niin pöljältä kuin tää kuulostaakin, niin bloggailu ja kynsien lakkaus auttaa arjessa - aina helpottaa kun on jotain kivaa tekemistä, vie ainakin hetkeksi ajatukset muualle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eiköhän tää tästä pikkuhiljaa ala taas onnistumaan :)

      Poista
  2. Harmillista :/ voimia sinne :) kynnet näyttää hyvältä ! :)

    VastaaPoista
  3. Voih :/ Tämmöiset uutiset aina harmittaa. Toivottavasti asuntorintamalla tärppäisi!
    Jaksamisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimosa. :) <3 Joo, pidä peukkuja mulle, että saisin asunnon pian!

      Poista
  4. Voi mitä uutisia, toivottavasti asunto löytyy pian <3

    VastaaPoista
  5. Voi ei, jaksamista siulle! <3 toivottavasti tärppäisi pian asunnon kanssa :)

    VastaaPoista