4/25/2013

Ota silimä kätteen ja kato!

Olen hengissä! On pitänyt niin kiirettä viime päivät ja Urkki-raukka oli kipeä, joten kynsille ei ole paljoa ajatuksia suotu. Nyt Urkkeli on taas kunnossa ja on aikaa keskittyä kynsiin. Olen jo ikuisuuden katsellut China Glazen towel boy toy lakkaa ja miettinyt sillä lakkaamista. Tämän kertaiseen lakkaukseen pääsivät sitten China Glazen Towel boy toy ja saman merkin Pink voltage.Pink voltage alkaa uhkaavasti loppua, täytyypi siis etsiä uusi tilalle!

Otsikointi viittaakin tällä kertaa siihen, miten tärkeää hyvä valo on lakatessa. Lakkasin nämä kynteni vähän hämärässä ja kun kunnon valoon menin niin itku meinasi tulla. Kynsistä tuli niin karut, että meinasin jättää nämä julkaisematta. En kuitenkaan tähän hätään kerennyt uusiakaan tekemään, joten kurkistelkaa kuvat varovasti.





Hyyyyi, nyt kuvat on nähty ja voidaan unohtaa nämäkin kynnet. Huomenna lupaan esitellä jotkut hienommat.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- China glaze Pink voltage ja Towel boy toy
- musta koristelulakka
- Strassit
- Pikakuivattaja mix

Muistakaapa käydä nimeämässä frankeneita!

4 kommenttia:

  1. Onpas ihanat. Värikkäät ja pirtsakat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ite olin väreihin tyytyväinen mut muuten meni vähän pieleen :(

      Poista
  2. :DD Ihana toi otsikko, repesin :D
    Täältä löytyy kans lakkaaja, jolle joskus käy ihan samalla tavalla, iltahämärässä lakkailen kynnet ja kun sitten aamulla alan ottaan kuvia niistä niin voi taivas mitä jälkeä! :D
    Mutta värit toimii näissä kynsissä loistavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D Joo en ymmärrä miksen ikinä opi menemään kunnon valoon lakkaamaan! :D tosi rasittavaa kun sitten aamulla huomaa, että lakkaukset on kauheat!

      Poista