4/01/2013

Epäonnen glitterit

Nyt kun olen vihdoin löytänyt helpon tavan poistaa glittereitä kynsiltä, niitä tulee jälleen käytettyä! Glitterlakat on kyllä ihania, mutta aikaisemmin niiden poistaminen on ollut niin kauheaa, ettei niitä ole tullut käytettyä. Sain tosiaan siskoltani Katjalta Etude Housen Pell-off aluslakan, ja sen avulla glitterit lähtevät yhtenäisinä liuskoina kynsiltä.


Varjossa.




Tänään halusin laittaa pitkästä aikaa kynsille Color Clubin glitterlakkoja. Ostin joskus Cesarsin alesta Color Clubin Magic attraction lakan. Olen sillä kerran aikaisemmin lakannut eikä se jäänyt mieleen huonona lakkana. En tiedä mitä lakalle oli nyt tapahtunut, se haisi ihan hirveälle ja oli koostumukseltaan todella hankala levitettävä. Onneksi sain sen lopulta edes jotenkin käyttäytymään. Nimettömiin pääsi Tuurista ostamani Color Clubin Gift of sparkle. Kumpaakin lakkaa on 3 kerrosta, vaikka kaksikin olisi jo peittävyyteen riittänyt.

Kynnet olivat ihan kivat jo tuossa vaiheessa, mutta päätin sitten laittaa lisäksi vielä tarroja. Valmiit kynnet olivatkin tosi kivat, mutta nyt päästään siihen epäonniseen vaiheeseen. Kynnet kestivät jopa 4 tuntia, ennen kuin ne irtosivat yhtenä laattana kaikki. En tiedä johtuiko se käsien rasvaamisesta vai mistä, mutta nuo poistuivat kyllä nopeasti. Harmi sinänsä, olisin mielelläni katsonut nuita pidempäänkin. Alimmasta kuvasta voi huomata, että peukalon lakkauksista oli jo tuossa vaiheessa pala irronnut.

Käytetyt tuotteet:

- Etude House Peel-off aluslakka
- Color CLub Magic Attraction
- Color Club Gift of sparkle (nimettömät)
- essie good to go
- Mustat ja valkoiset kukkatarrat
- Lumene Top coat

Onko lukijoilla lähtenyt lakat peel-off aluslakan kanssa noin nopeasti itsestään irti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti